2777
2789
عنوان

دور و برم خانومایی رو میبینم که

309 بازدید | 25 پست

خیلی راحت سر چیزای بی ارزش تو خونه دعوا راه میندازن و به چیزی بجز حق خودشون فکر نمی کنند ، و منی که مهم ترین چیز برام آرامش خونه است بخاطر بچه ها ، همیشه آروم حرف میزنم ، من یه مشکل بزرگ دارم و اون فحش دادن شوهرم به بچه هاست مثلا میگه خفه شو ، کثافت بخواب و واقعا عزت نفس و اعتماد به نفس بچه ها پایین میاد 

از طرفی میگم شاید من بچه هام رو حساس بار آوردم چون خانواده های میبینم که انگار جنگ و دعوا برای بچه ها عادی شده و بچه ها خیلی هم اعتماد به نفس و عزت نفس دارند 

به نظر شما حساسیت من زیاده 

و با شوهری که هیچ جوره این اخلاقش رو ترک نمی کنه چه کنم 

فقط هر کس میخواد بگه روان شناس خیلی محترمانه بدون تایپ کردن کلمه ای تاپیک رو ترک کنه 

عزیزم شما نمیتونی همسرتو تغییر بدی تا خودش به زشتی کارش آگاه نباشه

مطالب کوتاه درباره ی تربیت فرزند براش بفرست شاید اثر کنه

تمومه زندگیمو فقط با یه اشاره بهت میبخشم این کارا برام کاری نداره❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه که نه. فحش دادن به هیچ عنوان قابل قبول نیست چه به همسر چه بچه.خیلی لطمه میزنه به روحیه شون

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺

حرفای بدیه یادمیگیرن ولی اونقدنازک نارنجی بارشون نیار بعدا توجامعه قراره بگردن یکی دادبزنه نتونن ازحقشون دفاع کنن همع چی نیازه یادبگیرن مثلادربرابرخشم چجوری رفتارکنن دربرابر زورگویی چکارکنن و.. 

آره واقعا اعصاب خردکنی واسه خانمی هست که نهایت تلاشش رو برا اعتمادبنفس بچه هاش میکنه اما ازاون طرف بخاطر بی اعصابی وخستگی پدر خراب میشه ومادر هی تلاش میکنه وادامه میده... 

نمیدونم.من امشب ذهنم مشغول همینه.ولی خب من خانواده های ارومی میبنم که بچه های ارومی تربیت کردن

دقیقا به چی فکر می‌کنی ؟ 

بچه های من در حال حاضر آروم و مودب آن مسیله عزت نفس و اعتماد به نفس هست

یک مطلب دیگه 

حس میکنم همسرت احساس کمبود داره 

و با فحش دادن میخواد به خیال خودش جبران کنه 

و این فحاشی بهش حس عزت میده 

با زبون بهش بگو 

براش مطالب پیدا کن و بفرست تو شبکه ی اجتماعی ش 

مثلا خیلی ازش تعریف کن 

بگو بدون تو من احساس خوشبختی نمی‌کردم 

نمی‌دونم ، از همین چیزا 

بعد کم کم بهش از مضرات فحاشی بگو 

دقیقا حال الان من 

بابچه هات صحبت کن، بگو بابا خستس، ازجایی دیگه ناراحته، باید درکش کنیم، بخودشون نگیرن، روشون اثرنزاره، بگو وقتی بابا اینجوره باشما نیست، ازجای دیگه ناراحته، چه میشه کرد!!!