2777
2789
عنوان

کدبانوها چندتاسوال

85 بازدید | 8 پست

سلام. خوشکلا چندتاسوال دارم ممنون میشم کمک کنید.

اول اینکه چاقو میوه خوریهام رو بعدازشستن زود خشک نکردم یه حالت زنگ زدگی بین تیغه وودسته ایجادشده هرچی میسابم نمیره باچی تمیزکنم ؟ 

بعدم اینکه این خونه رو تحویل گرفتیم اصلا یه وضعیه...مشت سینک و پشت گاز شیشه ای یه زوارسفیدرنگی هست نمیدونم میدونید چی رو میگم یانه ....کلا زیرش سیاه شده یعنی باهیچی پاک نمیشه انگاراصلا تمیزتشده تاحالا....هود روغن چکه میکنه خداشاهده اگه دروع بگم یه قابلمه شب تاصبح روگازبمونه صبح چندتاقطره روغن توشه....قسمت داخلشه ....نه اونجا که فیلترهای هودهستن اون قسمت که از جلو بالامیاد تافیلترها مشخص بشن اونو میگم....دستم نمیرسه تمیزکنم و اصلا مثل موم عسل شده چربیش....

حموم هم که دیگه نگم سرامبک سفیدش قهوه ایه....

البته خانم صاحبخونه بیمارهست من اصلا نه اعتراض کردم نه چیزی فقط براشون دعا کردم.

ولی کمک کنید لگید این اشفته بازارو چطوری درست کنم.

اون زوار پشت سینک و گاز شوهرم میگه متری میفروشن ولی خیلی گرونه....دروسعمم نیست هود عوض کنم.

اون  پشت سینک و با کاردک باید بتراشی تمیز کنی .. هم نوارش هست هم مدل تیوپیش ک چسبیه اونو میزنن سفید و تمیز 

کاشیای حمومم خوب باید جرم گیر بزنی و بمونه 

هودتو نمیدونم فک کنم باید در بیاری اسپری قوی بزنی بمونه رو چرببا بعد بشوری

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چاقوی زنگ زده رو بهتره بندازی بره.برای زوار سیف کرمی بزن.هود هم اگر شوهرت فنی هست بگو دربیاره باید ب ...

هود درمیاد ازجا؟؟چه خوب....

سیف واسه زوار جواب نداد سیف دامستوس وایتکس چربی زدا ...

سیاهه