2777
2789

اویشن با عسل بخور

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیفین هیدرامین نداده؟؟

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح

عزیزم دکتر چی داده

در کنارش آب فراوون ۲ لیتر یا بیشتر 

۲ لیتر میشه ۸ لیوان روزانه و حتی بیشتر

جوری که مرتب بری دسشویی و ویروسا و عفونت بیاد بیرون

پرتقال و مرکبات بجز نارنگی و میوه و سبزیجات فراوون

آب پرتقال زیاد

لیموشیرینم بخور

دمنوش نعنا واسه مردا نه

دمنوش پونه

دمنوش آویشن بیشتر از همه

اینا کمکت میکنه سیستم ایمینیت قوی شه

منم شوهرم گرفته نمیدونیم او میکرون هست یا کرونا الان هفت روزه تموم نمیشه بدتر میشه قفسه سینشم درد بو ...

شوهر من  ۱۰ روزه گرفته خوب نشد باز امروز رفت دکتر کلی سرم دارو داد خیلی بده این مریضی لنتی

منم شوهرم گرفته نمیدونیم او میکرون هست یا کرونا الان هفت روزه تموم نمیشه بدتر میشه قفسه سینشم درد بو ...

برید دکتر متخصص اگه لازم باشه سی تی انجام بدید

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
عزیزم دکتر چی داده در کنارش آب فراوون ۲ لیتر یا بیشتر  ۲ لیتر میشه ۸ لیوان روزانه و حتی بیشتر ...

والا دکتر  قرص داد واسه کرونا و بود سرم و امپول ویتامین  و یه شربت بیخودی ۰🙄