2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دستمال بگیر یه ذره روغن ترمز بهش بزن و بمال به دندونت،یعنی در دم ساکت میشه دردت،میدومم عجیبه اما واقعیه خودم امتحان کردم،یا شیاف هم معرکس واقعا،شیاف دیکلوفناک درجا آروم میکنه

یه دستمال بگیر یه ذره روغن ترمز بهش بزن و بمال به دندونت،یعنی در دم ساکت میشه دردت،میدومم عجیبه اما ...

روغن ترمز ضرر نداره برا بدن؟؟؟ یا ابلفض 😮😮😮😮

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::
روغن ترمز ضرر نداره برا بدن؟؟؟ یا ابلفض 😮😮😮😮

نمیخواد قورت بده که،یکم فقط بماله به دندون،نه من چندبار زدم خدایی درجا دردش آروم میشد،چندبارم که دسترسی نداشتم شیاف دیکلوفناک استفاده کردم محشر بود

نمیخواد قورت بده که،یکم فقط بماله به دندون،نه من چندبار زدم خدایی درجا دردش آروم میشد،چندبارم که دست ...

نه عزیزم اینکارو نکن. مواد شیمیایی مضر داره. ممکنه خدای ناکرده به مرور زمان بیماری های ناگوار ایجاد کنه. همون شیاف استفاده کنید

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::
یه دستمال بگیر یه ذره روغن ترمز بهش بزن و بمال به دندونت،یعنی در دم ساکت میشه دردت،میدومم عجیبه اما ...

مرسیییی

یه دل شکسته که نیاز داره شما نی نی سایتهابراش دعا کنید تا حاجت روا بشه😔💔

واقعا خوبه؟ 

آره بخدا من خودمم اول وقتی داییم بهم گفت باورم نشد،اما واقعا خوبه

باشه گلم مرسی