2777
2789
عنوان

کیا نامزدی طلا خریدن

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 21 پست
ولی اینم بگم من هیچی جهیزیه نبردم . هیچی

بابای من جهیزیه همه چی داد همه چی بالای ۳۰۰میلیچن جهیزیه من بود خودش هم میدید پدر شوهرم هم دید 

ولی دریغ از یه تشکر می‌گفت چی آوردی مگه 😐خودش حساب ۲۰تومن میکرد به جهزیه ۳۴۰میلیونی من حرف می‌گفت بابای من وضع مالسش خیلیخیای بهتر از اونایی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=227421593]وضع مالی همسرت چطوره ؟ [/QUOT الان خوبه خدارو شکر ولی بازم نخریده برام طلا اون ...

میفهمم حق داری ناراحت باشی‌ 

تا حرف این چیزا میشه بقیه گارد میگیرن که وظیفشون نیست. چرااا وظیفشون نیست؟ اتفاقا وظیفه ست ‌. حتئ وظیفه ی پدر خودمم هست واسه عروسش انجام بده. 

شماهم ازش پول بگیر جمع کن طلا بخر 

پدرم آیا وظیفه اش بود بهترین جهیزیه رو به من داد هیچ کس تو فامیل اونجور جهزیع نمی‌داد ولی اونا یدونه ...

نباید جهیزیه سنگین ببری خب

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
من به سال ۹۴ عقد کردم از همون اولم گفتم هرچی میخاین بیارید طلا باسه حتی شده یه پلاک ریز و کوچیک  ...

برا من لباس میخریدن مادر شوهرم و پدر شوهرم هر دفعه خسیس بازی در نیاوردم دعوا راه نمینداختن