2777
2789
عنوان

کیا نامزدی طلا خریدن

456 بازدید | 21 پست

با شوهر هاتون دعوا میکردین؟؟؟؟سر طلا مقایسه میکردین؟من اصلا نخریدم طلا همش سر این دعوا بود اصلا حساب نمیزارن حرفامو فقط می‌گفت ندارم بخرم خوب نداری چرا زن گرفتی از اول میگفتی یه گرون ندارم پدر مادرم پشتم نیست همش دعوا به ش هم می‌گفت درک نداری آخه چرا برای یه گوشواره خریدن درک داشته باشم 

اعصابمو خورد میکرد سر این مسئله اونایی که بعد من نامزد کرده بود یه دست النگو سرویس کامل دوتا مدال سه چهار تا انگشتر منم فقط یدونه انگشتر  داشتم حتی ساعت هم برام نخریدن من برا اون خریدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی سرویس ک موقع نشون اوردن 

البته کل نامزدی ما ۶ماه بود بعدش عقد و عروسی گرفتیم

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
خب نمیتونست بخره چرا از اول نگفت اینارو که مشکلی پیش نیاد

اره من خنگ بچه بودم اصلا نپرسیدم آخه ما رسممونه پدر شوهر کادو میده زیر لفظی به من هیچی ندادن به جاریم ۵۰تومن پول داد پارسال عقدش بود من الان عروسیم شده تو خرید عروسی هم اصلا چیزی نخریدن

اره من خنگ بچه بودم اصلا نپرسیدم آخه ما رسممونه پدر شوهر کادو میده زیر لفظی به من هیچی ندادن به جاری ...

من هیچیییییی نشون برام نیاوردن اومدن ببینن مهریه میصرفه براشون یا نه 

منم بهم زدم 

خواهی که جهان درکف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد❤
شما کلا ازدواج رو با معامله اشتباه گرفتی پدرت انقدر برات طلا خریده که از پسر مردم توقع داری؟ 

پدرم آیا وظیفه اش بود بهترین جهیزیه رو به من داد هیچ کس تو فامیل اونجور جهزیع نمی‌داد ولی اونا یدونه سرویس ارزون هم نخریدن بار ها گفتم بریم من ارزون برمیدارم سبک برمیدارم گوشام خالی یه ساعت بخریم دستام خالی گردنم خالی اصلا گوس نمبدادن

من به سال ۹۴ عقد کردم از همون اولم گفتم هرچی میخاین بیارید طلا باسه حتی شده یه پلاک ریز و کوچیک 

ما رسم سفره هفت سین و شب یلدا میوه و لباس بیارن یا برای ماه رمصون و کلا هرعید رسمی تا یکسال 

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 

ببین من قرار بود همین ۵ شنبه عروسیمون باشع بخدا هیچی خرید عروسی نکردیم یه هل پوکم نخریدم. فقط یه سرویس .‌یه انگشتر با یه ربع سکه دادن بهم 

عروسیم یکسال عقب افتاد 😠

[QUOTE=227421593]وضع مالی همسرت چطوره ؟ [/QUOT الان خوبه خدارو شکر ولی بازم نخریده برام طلا اون موقع خونه میساخت وای به تومن هم پدر و مادرش کمک نکرد حتی کادو هم ندادن بابای من مدال کادو داد اسممو 

ببین من قرار بود همین ۵ شنبه عروسیمون باشع بخدا هیچی خرید عروسی نکردیم یه هل پوکم نخریدم. فقط یه سرو ...

خوب منم به اونم راضی بودم مال من یه حلقه ارزون ۸مسلیونی کوچیک همینو داشتم