2777
2789
عنوان

عروسیم نزدیکه 🖇️🥺❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 4694 بازدید | 116 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروس خانوم خوشبخت شی🌹🌹🌹

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖

یه نصیحت میکنم هیچوقت تحت هیچ شرایطی ناراحتیت از خانواده شوهرو سر شوهرت خالی نکن تا ارامش داشته باشی،..و اینم بدون قرار نیس همه دوستت داشته باشن فقط نزار بهت بی احترامی کنن همین..

کاش یکی اینو اول زندگی بمن میگفت

خوشبخت بشی❤❤

مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:**   +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا                       - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم):                           دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙

پیشاپیش تبریک میگم،بعد از عروسی بهتره،دلت تنگ میشه یه مدتی ولی بعدش زود عادت میکنی به زندگی جدیدت

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
بهت تبریک میگم عزیزم انشا... به خوشی  برای من که بعد عروسی خیلی بهترشد

مرسی گلم ❤️

من عروسی خیلی دوس دارم میترسم بعد عروسی دلم بخواد کاش قبل عروسیم بود 🤣🤣😶

تقصیر دلم نیست  تماشای تو زیباست ♡︎