2777
2789
عنوان

گیتارو پسر برادرشوهرم

1188 بازدید | 20 پست

سلام من از بعداز ظهر اعصابم کاملا خرابه و فقط دارم زیر لب غر میزنم.قضیه از این قراره که شوهرم گیتاریست هست و بعضی وقتها گیتارشو با خودش به فروشگاهش میبره تا اینجا که مشکلی نیست اونروز خونه مادرش گفته که دلم میخواد به دوقلوهام گیتار آموزش بدم از الان یاد بگیرن...منم یه جاری و برادرشوهر دارم که همیشه حسود خانواده هستن و چشم ندارن بچه های منو ببینن اگه دستشون باشه برای پایین کشیدن بچه هام همه کاری میکنن که بچه خودشون تو چشم باشه. البته من قطع رابطه هستم باهاشون و رفت وآمد ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز خواهر شوهر بزرگم ناهار مهمونمون بود یهو دخترش گفت زندایی الناز دایی به فرشاد پسر برادرشوهرم هم گیتار یاد میده هر روز عصر فرشاد میره فروشگاه دایی برای آموزش. انگار یه سطل آب داغ روم حالی کردن

امروز خواهر شوهر بزرگم ناهار مهمونمون بود یهو دخترش گفت زندایی الناز دایی به فرشاد پسر برادرشوهرم هم ...

خب چی میشه بچه روقاتی مشکلات بزرگترانکنین بچه هات تلاش کنن شماوپدرش اعتمادبه نفس بدین ارزش بذارین واسه بچه هاتون خدابخواد هیشکی نمیتونه پایینشون بکشه

خب چی میشه بچه روقاتی مشکلات بزرگترانکنین بچه هات تلاش کنن شماوپدرش اعتمادبه نفس بدین ارزش بذارین وا ...

آخه اگه برادرشوهرم چیزی بلد بود عمرا به بچه های من یاد میداد که فقط خودشون جلو باشن اونوقت شوهرم خودشم از من مخفی کرده کلا

حالا به نظرتون چه عکس العملی داشته باشم وقتی که شب شوهرم اومد؟

چرا حتما باید عکس العمل نشون بدی؟ چون میدونست تو حساسی بهت نگفت،تو هم خودت رو بزن به ندونستن

آدمیزاد است وعشق و دل به هر کاری زدن�آدم است و سیب خوردن،آدم است و اشتباه�
حالا به نظرتون چه عکس العملی داشته باشم وقتی که شب شوهرم اومد؟

به نظرم شما هر چی هم که بگی، خودتو بی ارزش میکنی... 

هیچی بهش نگو

شاید حس و علاقه ی اون نسبت به برادر و برادر زاده ش بیشتر از اونیه که شما میخای.... 

پرا باید چیزی بگی؟؟ خب ایرادش چیه ب برادرزادش چیزی یاد بده؟چقدر زندگی و سخت میگیرید آخه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
آخه اگه برادرشوهرم چیزی بلد بود عمرا به بچه های من یاد میداد که فقط خودشون جلو باشن اونوقت شوهرم خود ...

شایدچون حساسیت نشون دادی ازت قایم میکنه واسه خودمم پیش اومده چیزیونگفته بعدکه فهمیدم گفته بخاطر حساس بودنت نگفتم