2777
2789

سلام امروز رفتم بانک سپرده باز کنم مسئول باجه انگار مسخرم کرد میگفت همینجوری هرچندوقت یبار بیار پولتو بذار بانک استفاده کنه فکرمو بهم ریخت کسی راهکاری بلده برای اینکه با پولم سود بیشتری به دست بیارم لطفا راهنماییم کنه🙏

طلا یا سکه بخرید 

توی سرم بازار مسگر هاست                                               انگار توی دلم رخت میشورند                                                    انگار توی پاهام سیم می‌کشند...

نه . چون یک سال قبل دو سال قبل نیست .سودی نیست الان در کارها .

فقط کلک و دروغه 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگفتی اگه منو امثال من نبودیم تو هم اینجا نبودی الان تز بدی

اتفاقا گفتم ماکه فکر اقتصادی نداریم همون باید پولمونو بدیم بانک استفاده کنه حال کنه ولی بدجور فکرمو بهم ریخت

اتفاقا گفتم ماکه فکر اقتصادی نداریم همون باید پولمونو بدیم بانک استفاده کنه حال کنه ولی بدجور فکرمو ...

خوب گفتی بدم میاد از اونایی که فکر میکنن عقل کلن ماهم میدونیم نباید پول بانک گذاشت ولی پول کم ما تو این زمونه چی میشه آخه

طلا یا سکه بخرید 

سرمایه گذاری در مسکن از پرسود ترین و کم ریسک ترین سرمایه گذاری ها در بازار است.

شرکت ایران ملک در پردیس به صورت تخصصی در طرحی ویژه از سرمایه گذاری فعالیت دارد.

برای اطلاعات بیشتر حتمن به سایت شرکت ایران ملک سربزنید.