سلام من هیچ مشکلی با شوهرم ندارم و خیلی عاشق زندگیم هستم و اونم منو دوست داره و هر چی بخوام برام بخوان فراهم میکنه ما توی ساختمان با خانواده شوهرم زندگی میکنیم که اونم ۴ واحد هست و اینکه من دو مادر شوهر دارم و هر دوشون پیش من زندگی می کنن برادر شوهر دیگم هنوز مجرد به یه سال ازم بزرگتره مشکل من اینه که من با شوهرم هیچ مشکلی ندارم با دخالت های خانواده شوهرم منو اذیت میکنه مثلاً محجبه تر هستن اصلاً فکر می کنم دوست ندارن من و پسرشون با همدیگه خوب باشیم آتیش میگیرن موندم چجوری مادر پدری هستن مثلا وقتی شوهرم نیست من را پر می کنن که شوهرم تو اومد باهاش دعوا کنم ۱۰۰۱ چیزی که بگم بهتون چیکار میتونم کنم که دیگه ب زندگیم دخالت نداشته باشند و من همسرم جوری می خوام زندگی کنیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گاهی فکر می کنم آمدنت به زندگیم هیچ برایم نداشت جز اینکه بفهماند تا چه اندازه میتوانم تحقیرشوم،صبور باشم،غمم را تلنبار کنم و تظاهر کنم که عشق همین است..تظاهر مثل رویاندن گل مصنوعی ایست اما عشق روییده شدن خودجوش است،حتی اگر میان سنگ باشد💛
اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
متاسفانه هستندخانواده این مدلی کاریش هم نمیشه کرد فقط بد خانواده اش رو نگو که اگه بدت رو گفتن بدونه که عیب از اوناست نه شما،بعضیا انگار اذیت میشن پسرشون یه زن دیگه رو دوست داشته باشه
غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
نمیشه اول خواستیم مستقل باشیم این یک پسر مونده به آخریه میگه دوست دارم پیشم باشه کنار خودم باشه و زندگیمون با با اونا باشه ما ۲ سال قبل حدود ۴۰۰ ۵۰۰ میلیون پول داشتیم که به لطف پدر شوهر جان از ما گرفت بهونه ای که برام خونه بخره و گرایش بیاد به حسابمون مارو کشوند خونش و خونه هاشون به قالب کرد و گفت برامون ۸۰۰ خونه رو فی زد و گفت که قسط اول پول هامون گرفت و گفت قسط بندی میکنم تا کم کم پول هارو بدین بهم
متاسفانه هستندخانواده این مدلی کاریش هم نمیشه کرد فقط بد خانواده اش رو نگو که اگه بدت رو گفتن بدونه ...
وواقعا تو چی عزیز پسرشون میدونه اینا چه ذاتی هستند واسه من بهم میگه فقط صبر کن تا بتونم برات جای دیگه بخرم من الان مشهدم نیستم ولی بهم قول داده بیام مشهد اینا تا وقتی پیشم باشی همین جوری تو اذیت میکنن
وواقعا تو چی عزیز پسرشون میدونه اینا چه ذاتی هستند واسه من بهم میگه فقط صبر کن تا بتونم برات جای دیگ ...
ای جانم خوبه لاقل متوجه هست فقط بد اونا رو هیچوفت نگو بذار دست بالا باشی شما،خدا صبرت بده دور که باشی ازارشون کمتر میشه دیگه خودشون هم اروم میشن،خوشبختیت ابدی جانم
غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻