2777
2789
عنوان

به مشکل مالی خیلی بزرگی بر خوردیم😔تروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 41 پست
شوهرم نیرو انتظامیه کار داره ولی پول نداره  نمیتونیم چیزی بفروشیم تازه داشت زندگیمون شکل میگرف ...

عزیزم نیروی انتظامی ماهم هستیم کارت اتکا داریم خب میتونین برین خرید کنین دوماه دیگه از حقوقتون کم میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونم حالم بده طلاق پدر و مادرپ باعث افسردگیم شده مسئولیت کارام هم خیلی زیاده 

ای خدا 😭 😭 

زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن قوی است... اما یافتن صدای او و درک حرف هایش حقیقتا دشوار است من عاشق زنانی هستم که در طوفانی ترین اتفاقات زندگی میدرخشند 

یه تیکه طلا اگه داری برو بفروش بعدم دیروز وامروز  حقوقا رو ریختن چجوری حساب صفر شده حالا اگه هم شده شوهرت به یکی دوستاش بگه کارتم خراب شده یکم پول بده تا برم کارتم درست کنم چند روز دیگه بهت میدم

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
اصلا نیاز نیس کارت اتکا دارن،خرید کنن دوماه دیگه از حقوق کم میشه

چقدر خوب... خدارو شکر باز روزنه امید هست‌.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
چرا ی ۲۰۶ داریم ولی فروشش خیلی کار داره از اینور هم نمیخوام بفروشمش واقعا نمیدونم باید چیکار کنم&nbs ...

همچین گفتی فکر کردم خدای نکرده مشکلات خیلی جدی تری داری

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»