2777
2789
عنوان

به مشکل مالی خیلی بزرگی بر خوردیم😔تروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 41 پست

ببین اگه همینجوری بشینی تو خونه و غصه بخوری هیچیییییییی پیش نمیره و اصلا بهتر نمیشی!!!

پس پاشو به خودت یه تکونی بده

نگو که نمیتونم و بی پولی و حالم بده ازین حرفای چرت و پرت

چون اگه همین حرفارو بزنی همینجوری برات اتفاق می افته!!!

پاشه یه تکونی به خودت بده برو یه دو شبگیر کارهای خونه رو مرتب کن به خودت برس که حالت بهتر بشه!

الان شوهرت خودش مشکلاتش زیاد شده بیاد ببینه تو توی خونه حالت بده قیافه ات داغون و شلخته و... بیشتر اعصابش داغون میشه پس بهتره که به خودت برسی بلکه حالش بهتر بشه

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب حالا چطوری شد اینطوری شدین؟ یهو که آدم صفر نمیشه

یکم بیش از حد واسه خونه خرج کردیم فرش نداشتیم فرش خریدیم میز ناهار خوری نداشتیم خریدیم اصلا متوجه تموم شدن پول های کارتمون نبودیم 

من و زیر سیگاریم تک و تنها خفه ی دود ...🚬💔

برا پولتون هم میتونین از یه کسی از فامیلتون یا دوست و اشناتون کمی قرض بگیرین تا دست و بالتون باز بشه بهشون بدین

یا از بانک وام بگیرین یا پول بیاد تو دستتون

میتونین الان خودت برین سرکار یا....

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴
یکم بیش از حد واسه خونه خرج کردیم فرش نداشتیم فرش خریدیم میز ناهار خوری نداشتیم خریدیم اصلا متوجه تم ...

عزیزم الان که حقوق نیرو انتظامیا رو ریختن با عیدی 

چ طور پول ندارید الان؟؟؟؟! 

عزیز دلم😔 میتونی بری حایی سر کار؟ از یه دوستی اشنایی قرض بگیرید یه مقدار برید یه کاری پیدا کنید&n ...

نه نمیتونم اجی حالم بده مسئولیت کارام خیلی زیاد وقت نیست 

کسی رو نداریم ازش قرض کنیم فقط پدر و مادر هامون هستن که واقعا نمیتونم از اون ها کمک بخوایم 

فعلا بلند شو نبات داغ درست کن بخور آرومتر بشی،اگه گلاب داری هم بخور.

یه دوش بگیر.

اگر یه تیکه طلا داری که خیلی وجودش ضروری نیست، امروز برو، فعلا بفروش( مثال یه النگو یا انگشتر) تا دستتون درد خورد و خوراک پول باشه.

از همکاری،دوستی یه مقدار قرض کن و دنبال یه کار موقت باش. شما که پزشکی میخونی، مثلاً میتونی مشاوره کنکور بدی برای بچه های تجربی.

یا زیست تدریس کنی برای کنکور با آموزش تکنیک تست زنی آزمون.

این اتفاق موقته دیگه!!! تا همسرت حقوق بگیره ؟ یا طول می‌کشه این شرایط!؟

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
چیزی نداری بفروشی تا شوهرت یکاری پیدا کنه

شوهرم نیرو انتظامیه کار داره ولی پول نداره 

نمیتونیم چیزی بفروشیم تازه داشت زندگیمون شکل میگرفت افتادیم تو سرازیر 

عزیزم نگران نباش پاشو دختر از دوستی همکاری یه 1تومن بگیر دنیا که آخر نیست برو یکم وسایل بگیر خدا بزرگه 

زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن قوی است... اما یافتن صدای او و درک حرف هایش حقیقتا دشوار است من عاشق زنانی هستم که در طوفانی ترین اتفاقات زندگی میدرخشند