2777
2789

بچه ها من و شوهرم به مشکل مالی خیلی بزرگی بر خوردیم حالم خیلی بده شوهرم  هیچی نداره منم هیچی پول تو کارتم نیست (سو تفاهم  نشه منظور من این نیست که شما ها کمک  مالی کنید بهمون ) فقط جهت درد و دل اومدم تاپیک زدم من از مامانم و بابام  نمیتونم کمک بگیرم چون حال اونا هم اصلا خوب نیست دارن طلاق میگیرن مامان و بابای شوهرمم خیلی خسیسن شوهرم باهاشون ارتباط نداره گفت بهشون زنگ نمیزنم عصابم رو خورد میکنن البته حق هم داره خیلی اذیتش کردن مخصوصا خواهرش 

بگذریم ...

من الان پریودم هیچی نیست بخورم جون بگیرم تو دلم انگار دارن ظرف میشورن سرم گیج میره حالم بده خیلی یهویی اینجوری شد هنوز تو شوکم حالم واقعا داغونه لطفا بی احترامی نکنید بخدا حلالتون نمیکنم حالم رو از این بد تر نکنید خواهش میکنم تروخدا بگید من چیکار کنم البته که راهی نیست درد و دل کنید ی چیزی بگید آروم بشم

من و زیر سیگاریم تک و تنها خفه ی دود ...🚬💔

خوب حالا چطوری شد اینطوری شدین؟ یهو که آدم صفر نمیشه

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاشو یه آب قند بخور بگرد ببین تو دیوار کار نیست برین کار یا برین سرایه داری نمیشه دست رو دست گذاشت 

زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن قوی است... اما یافتن صدای او و درک حرف هایش حقیقتا دشوار است من عاشق زنانی هستم که در طوفانی ترین اتفاقات زندگی میدرخشند 
ماشین ندارین؟بفروشین وام بگیرین چیکاره هستین؟

چرا ی ۲۰۶ داریم ولی فروشش خیلی کار داره از اینور هم نمیخوام بفروشمش واقعا نمیدونم باید چیکار کنم 

من پزشکی میخونم اون نیرو انتظامیه

من و زیر سیگاریم تک و تنها خفه ی دود ...🚬💔