تو تاپیک قبلم براتون گفتم لطفا اگه میتونید من رو راهنمایی کنید و ساده نگذرید و لطفا تا اخر بخونید اگه میشه
من تو مدرسه به یه دختره تو انلاین شاپم محصول فروختم و این دختره خونه نبود بستش برگشت خورد و بهش پیام دادم گفتم چرا به من نگفتی خونه نیستی و اینا
بعد بجای معذرت خواهی باهام دعوا کرد و گفت وظیفته دوباره ارسال کنی پول دادم واسه چی ( کلا ۵۰۰ داد)
بعد من گفتم من که ارسال میکنم اما این چه طرز صحبته
من الان ارسال ندارم هفته بعدی دوشنبه ارسالمه با بسته های دیگه برات ارسال میکنم گفت سریعتر لطفا منم سین زدم چیزی نگفتم
ببینید الان اون روزی که پیام دادم دوشنبه بود ۱هفته گذشت من با بسته های جدیدم میخواستم ارسال کنم
یکی دوروز بعدش بهم پیام داد گفت که تو کلاهبرداری من ازت انتظار نداشتم ازم دزدی کنی اصلا نفهمیدم منظورش چیه گفتم چرا تهمت میزنی شماره کارت بده پولتو پس بدم
بعد این گفت شماره کارت نمیدم میرم فتا شکایت میکنم گفتم شماره کارت بده برگردونم نمیخوام بفرستم اصلا برات گفت تو اداره پلیس میبینمت بعد من ایموجی خنده فرستادم گفتم باشه منم برات نمیفرستم کلا حالا که شماره کارت نمیدی بعد گفت نمیدم چون تو دزدی میخوام همه بفهمن دزدی تو مدرسه به همه میگم و فلان
هستید داستان مدرسه رو بگم؟؟ خوندید بگید