2777
2789
عنوان

دختره که بهم تهمت دزدی زد

182 بازدید | 14 پست

تو تاپیک قبلم براتون گفتم لطفا اگه میتونید من رو راهنمایی کنید و ساده نگذرید و لطفا تا اخر بخونید اگه میشه 

من تو مدرسه به یه دختره تو انلاین شاپم محصول فروختم و این دختره خونه نبود بستش برگشت خورد و بهش پیام دادم گفتم چرا به من نگفتی خونه نیستی و اینا 

بعد بجای معذرت خواهی باهام دعوا کرد و گفت وظیفته دوباره ارسال کنی پول دادم واسه چی ( کلا ۵۰۰ داد) 

بعد من گفتم من که ارسال میکنم اما این چه طرز صحبته

من الان ارسال ندارم هفته بعدی دوشنبه ارسالمه با بسته های دیگه برات ارسال میکنم گفت سریعتر لطفا منم سین زدم چیزی نگفتم

ببینید الان اون روزی که پیام دادم دوشنبه بود ۱هفته گذشت من با بسته های جدیدم میخواستم ارسال کنم

یکی دوروز بعدش بهم پیام داد گفت که تو کلاهبرداری من ازت انتظار نداشتم ازم دزدی کنی اصلا نفهمیدم منظورش چیه گفتم چرا تهمت میزنی شماره کارت بده پولتو پس بدم

بعد این گفت شماره کارت نمیدم میرم فتا شکایت میکنم گفتم شماره کارت بده برگردونم نمیخوام بفرستم اصلا برات گفت تو اداره پلیس میبینمت بعد من ایموجی خنده فرستادم گفتم باشه منم برات نمیفرستم کلا حالا که شماره کارت نمیدی بعد گفت نمیدم چون تو دزدی میخوام همه بفهمن دزدی تو مدرسه به همه میگم و فلان

هستید داستان مدرسه رو بگم؟؟ خوندید بگید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد دیگه هیچی من یه اکانت فیک زدم و به وسیله یکی دیگه شماره کارتو گرفتم بعد پولشو خودم زدم فیشو فرستادم برای اکانت اصلی خودش

(دختره نمیدونست اون فیکه منم )

بعد گفت تو کلاهبرداری تو دزدی شماره کارتمو از کجا اوردی چون ترسیدی پولمو زدی برای بقیه نمیزنی و اینا 

درصورتی که من فقط میخواستم بستشو که برگشت خورده بود بفرستم و حقم این تهمتا نبود

گفت تو مدرسه ابروتو میبرم 

رفتیم مدرسه از کنارمون رد شد هیچی نگفت

از شانس کمم دوستم رفت تو کامنتای انلاین شاپ خود این دختره ( خودشم شاپ داره ) براش کامنت منفی گذاشت

دختره فکر کرد من نوشتم دیگه گفت فردا تو مدرسه دنیارو رو سرت خراب میکنم

وااااااااای اسی کاش من جای تو بودم.باور کن یه آبرویی ازش میبردم که از مدرسه که هیچی،از شهر فراریش میدادم بخدا.ینی تنم میخاره یکی بهم گیر الکی بده و یجوری بچزونمش که.........حیف طرف حسابش من نیستم.

من والا کاری نکردمچیکار کردن باهات؟

منم کاری نکرده بودم

یه دختره عوضی بود حیف اسم دختر چون با فامیلاش همکلاس بودن تو کلاسمون و زیاد بودن سر یه دعوای ساده به همه از من بد میگفتن، مثلا میگفتن وسایل بهش قرض ندین ازش هم هیچی نگیرین... داشتم خوراکی میخوردم میگفتن خوراکیش کپک زده در حالی که هیچ مشکلی نداشت یا از جایی که همه خریده بودن خریده بودم... دماغشونو میگرفتن و... همه با هم دعوا میکنن ول میکنن میرن این ده سال دست از سرم برنداشت تو مدرسه🙂

منم کاری نکرده بودمیه دختره عوضی بود حیف اسم دختر چون با فامیلاش همکلاس بودن تو کلاسمون و زیاد بودن ...

کاش من تو کلاستون بودم و باهم دوست می‌شدیم تا ببینم با وجود من چه گوهی میخواست بخوره.ببخش رک گفتم.آخه اعصابم بهم ریخت.