خواهر گرامی ، منم انگار روحم مرده ، مثل شما زیاد هستند ، منم داغونم و توی دنیا هیچ کسوندارم که فقط دو کلام باهاش صحبت کنم چه خانم باشه چه آقا باشه ، برام فرقی نداره ، پدرومادرم که فوت کردند ، خواهروبرادرهم ندارم ، تک فرزندم ، همسر و فرزند هم ندارم ، شاید باور نکنید حتی یک دوست هم ندارم که لااقل سالی یکبار بهش زنگ بزنم ، یا اون بهم زنگ بزنه ، عموعمه خاله دایی هم قبلا داشتم ولی الان بیش از ده ساله که همگیشون فوت کردن و هیچ آدرس یا تلفنی هم از فرزندانشون ندارم که برم بهشون التماس کنم که با من ارتباط برقرار کنید ، برای ازدواج تا پدرومادرم زنده بودند خیلی جاها برای امر خیر و مقدس ازدواج رفتیم ولی موفق به ازدواج نشدم بخاطر بیماری که دارم و دست خالیم هیچ خانمی به ازدواج با من تن نمیده ، و البته بنده هم به همه خانمها کاملا حق میدم که با همچین مردی مثل من ازدواج نکنند ، ولی یک آیه قران خوندم دیگه از اون ببعد همیشه خدا رو کنار خودم میبینم و دیگه احساس تنهایی و بیکسوکاری دیگه نمیکنم ، این آیه ،،،، سوره البقره آیه 186
وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ....
(ای پیامبر) ﻭ ﻫﻨﮕﺎﻣﻲ ﻛﻪ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ، ﺍﺯ ﺗﻮ ﺩﺭ ﺑﺎﺭﻩ ﻣﻦ ﺳﺆﺍﻝ می ﻛﻨﻨﺪ، (ﺑﮕﻮ:) ﻣﻦ ﻧﺰﺩﻳﻜﻢ! ﺩﻋﺎﻱ ﺩﻋﺎ ﻛﻨﻨﺪﻩ ﺭﺍ، ﺑﻪ ﻫﻨﮕﺎﻣﻲ ﻛﻪ ﻣﺮﺍ ﻣﻲ ﺧﻮﺍﻧﺪ( میشنوم )و ﭘﺎﺳﺦ ﻣﻲ ﮔﻮﻳﻢ....
خدایا هیچ کافری رو به روزگار من گرفتار نکن ، دیگه چه برسه به مسلمانان