2777
2789
عنوان

از کجا بفهمم خدا صدامو میشنوه

4945 بازدید | 12 پست

یه مدت هست که به بن بست رسیدم لذتی از داشته هام نمی‌برم و بسیار بسیار نا امید و دل مرده ام تنها کسی که باهاش درد دل میکنم خداست ولی حس میکنم اونم گوش نمیده صدامو 

در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه میشه ب حرفات گوش نکنه عزیزم 

خدایی که از رگ گردن بهت نزدیک تره 

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....

در آیه 7سوره طه آمده است: وَ إِنْ تَجْهَرْ بِالْقَوْلِ فَإِنَّهُ یَعْلَمُ السِّرَّ وَ أَخْفى: اگر سخن را آشکارا بگویی ( و یا مخفی کنی ) او پنهان و حتی پنهان تر (از آن) را می داند. (پنهان گفتگوی نهانی است، و پنهان تر تصور قلبی یا آنچه به قلب هم نیاید)

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.
منم مثله تو بودم نمیگم به خواستم ام رسیدم ولی خدا با یه چیزای دیگه بهم فهموند که هستش بخاطر همین به ...

دقیقا منم همینطور👌👌

☝️ هیچوقت از خدا ناامید نباش

هر چیزی رو خدا به وقتش بهت میده .خدا چیزی رو میداند که تو نمیدانی

تا خدا هست به عالم چه نیازست 

میدونم دارم بد میگم خدا ببخشه منو  ولی خیلی دلم شکسته خیلی

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 

در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....  

چقد حرفاتون آرامش میده الهی  همگی تون دلتون شاد باشه همیشه 

میدونم دارم بد میگم خدا ببخشه منو  ولی خیلی دلم شکسته خیلی ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده&n ...

خواهر گرامی ، منم انگار روحم مرده ، مثل شما زیاد هستند ، منم داغونم و توی دنیا هیچ کسوندارم که فقط دو کلام باهاش صحبت کنم چه خانم باشه چه آقا باشه ، برام فرقی نداره ، پدرومادرم که فوت کردند ، خواهروبرادرهم ندارم ، تک فرزندم ، همسر و فرزند هم ندارم ، شاید باور نکنید حتی یک دوست هم ندارم که لااقل سالی یکبار بهش زنگ بزنم ، یا اون بهم زنگ بزنه ، عموعمه خاله دایی هم قبلا داشتم ولی الان بیش از ده ساله که همگیشون فوت کردن و هیچ آدرس یا تلفنی هم از فرزندانشون ندارم که برم بهشون التماس کنم که با من ارتباط برقرار کنید  ، برای ازدواج تا پدرومادرم زنده بودند خیلی جاها برای امر خیر و مقدس ازدواج رفتیم ولی موفق به ازدواج نشدم بخاطر بیماری که دارم  و دست خالیم هیچ خانمی به ازدواج با من تن نمیده ، و البته بنده هم به همه خانمها کاملا حق میدم که با همچین مردی مثل من ازدواج نکنند ، ولی یک آیه قران خوندم دیگه از اون ببعد همیشه خدا رو کنار خودم میبینم و دیگه احساس تنهایی و بیکسوکاری دیگه نمیکنم ، این آیه ،،،،  سوره  البقره آیه 186
وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ....
(ای پیامبر) ﻭ ﻫﻨﮕﺎﻣﻲ ﻛﻪ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ، ﺍﺯ ﺗﻮ ﺩﺭ ﺑﺎﺭﻩ ﻣﻦ ﺳﺆﺍﻝ می ﻛﻨﻨﺪ، (ﺑﮕﻮ:) ﻣﻦ ﻧﺰﺩﻳﻜﻢ! ﺩﻋﺎﻱ ﺩﻋﺎ ﻛﻨﻨﺪﻩ ﺭﺍ، ﺑﻪ ﻫﻨﮕﺎﻣﻲ ﻛﻪ ﻣﺮﺍ ﻣﻲ ﺧﻮﺍﻧﺪ( میشنوم )و ﭘﺎﺳﺦ ﻣﻲ ﮔﻮﻳﻢ....

خدایا هیچ کافری رو به روزگار من گرفتار نکن ، دیگه چه برسه به مسلمانان

خواهر گرامی ، منم انگار روحم مرده ، مثل شما زیاد هستند ، منم داغونم و توی دنیا هیچ کسوندارم که فقط د ...

با آیه‌ای که نوشتین چشمام پر اشک شد خوش به حال شما .شما دیگه نیز به کسی ندارین وقتی وصل شدین به دریای آرامش  .عاقبت بخیر باشید