2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان چی؟😂

خواهرم فوت کرده 

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          

بابام و مامانم تا دوازده سالگی و خواهربزرگم کتکم میزدن یبارم پیش خاستگارم و خانوادش بابام با کفش و پا منو زد خاستم خودکشی کنم دیگه نزد ولی خیلی داغون شدم

رفتی و جا مونده عطرت تو این خونه            نیستی و بعد از تو از من چی میمونه
دیدگاهت نسبت به من عوض نشه😂😂 براجنجال اون تاپیکو زده بودم فقط، وگرن حرفام الکی بود

خخخ من که تورامیشناسم،شیطون😅

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
چرا؟🥺

خب پیش میاد بین دوتا خواهر دعوا بشه دیگه 😅البته بعدش ک میزدم میرفتم بغلش میگفتم غلط کردم ببخشید بیا منو بزن دلت خنک شه اونم نامردی نمیکرد میکوبوند تو گوشم دوباره میرفتیم برای راند بعدی دعوا 😂😂😂

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          

@هورتانسیا عزیزم خوشحالم بعدمدتها میبینمت چطوری چیکارمیکنی؟ چرا دیگ نیستت

منو که میشناسی افسون سابقم

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا
شما و ایشون چند سالتون هست.. (دور از جونت)؟چه سرطانی داشتند... ؟

من ۱۸ 

خواهرم ۲۴

خون