2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو خواهرم خیلی کتک کاری داشتیم 

مخصوصا نیشگون  

من گازم میگرفتم ، خدایی من بیشتر میزدم خواهرم خیلی ارومتر از من بود 😅

وقتی که رفته بود سردخونه جای نیشگونی که ازش روز پیش گرفته بودم کبود شده بود 

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
ما بیشتر درگیری لفظی داریم تا فیزیکی ولی خب اونا معمولا بیشتر با هم پایه ان و منم بیشتر کتک میخورم&n ...

خواهرت رو وقتی تنها بزنش، بندازش زمین بشین روش و بهش بگو اگه با داداش منو بزنی تنها گیرت میارم  ولت نمیکنم

خیلی سال از اون موضوع گذشته ولی هیچ‌وقت دلم باهاش صاف نشد 

خیلی سخته واقعا متاسفانه مادربزرگ مادری من ناخواسته به مادرم و خالم بی توجهی کرد زن مهربونی بود هیچ خاطره بدی یا بد رفتاری ازش ندیدم ولی کلا برای حق دختراش نجنگید و کلا بفکر پسراش بود .وقتی فوت شد من سقط کرده بودم نرفتم.ولی خوب ته قلبم ناراحت بودم .پدربزرگم وضع مالی خیلی خوبی داشت فک کن فقط یکی از دایی‌ام از اول ازدواجش توی خونه ۳۰۰متری که ۴تا مغازه زیرش بود و اجاره اشون میداد و ماله پدربزرگم بود زندگی می‌کرد.ناراحتیم ازش فقط بخاطر نادیده گرفتن مادرم بود.کلا زنان علیه زنان توی ایران باعث شده اوضاع ما زنا بدتر  و وخیم‌تر از قبل میشه.

تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به رویای بچگیمه