2777
2789
طفلک مامانم فقط اونروز فقط گریه میکرد 🥲

آخی 🥺

حق داشته خوب 

بالاخره اونم پسرش بوده 

جسارت میکنم میگم   درسته پدرتون از شما حمایت کرده 

ولی یه ذره خشونت بخرج نداده ؟

البته بستگی داره برادرتون در چه انداره شما رو زده باشه .

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی 🥺 حق داشته خوب  بالاخره اونم پسرش بوده  جسترت میکنم منم  درسته پدرتون از شما ...

خب داداشم خیلی بد زده بود خدایی

بدنم کبود شده بود

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم....
مگه چند سالشه 

یازده عید میشه دوسالش😍

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
خب داداشم خیلی بد زده بود خدایی بدنم کبود شده بود

آهان 

خوب برادرتون حق نداشته رو شما دست بلند کنه 

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

آخی 🥺 حق داشته خوب  بالاخره اونم پسرش بوده  جسترت میکنم منم  درسته پدرتون از شما ...

پسرا تو هرسن و سایزی باشن ماشالله دستشون سنگینه برا دخترا ...تو ده تا مشت بزنی درمقابل یه مشت اوناس

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
😍😍😍😍 پس چلوندنیه

یه عالمهههههههه😍یبار همسرم جلو روش لپمو کشید حالا هروقت اسمشو میارم یاعکسشو نشونش میدم میاد لپمو میکشه😐