2777
2789
عنوان

باردارا توروخدد ی لحظه بیاید

241 بازدید | 26 پست

بچها من هفته ۳۴ بارداریم بچم از دیشب مدامممم داره تکون میخوره ولی ضربه نیس انگار همش دستو پاشو جابجا میکنه ولی مداااااام از دیشب نخوابیدم اصلا نمیزاره نمیدونم چیکار کنم خیلی میترسم نکنه چیزی اذیتش میکنه ک همش تکون میخوره

انگار ی مار تو شکممه همش در حال جابجاییه زیر شکمم هر دو پهلوم زیر نافم 

دراز میکشم بدتر میشه..چ کنم؟کسی تجربه داره بیمارستان سونو نمیگیرن الان برم .

👪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش برا منم گاهی اونقدر وول میخوره گاهیم از بس کم تکون میخوره دقم میده ولی طبیعیه حتما امروز چیزایی خوردی که دوس داشته

بعد از ۳ سال و نیم چشم انتظاری و نذر و نیاز و دوا درمون بالاخره امروز تاریخ ۹/ ۴ /۱۴۰۰...۵ تا بی بی چکام  مثبت شد آزمایش خونمم مثبت شد😍😍دعا کنین برام بمونه و سالم بیاد بغلم ..همه منتظرارو از ته دلم دعا میکنم .فقط امیدتون به خدا باشه
ن اصلا حتی ضربه هم نمیزنه ی چیز نرم زیر شکمم مرامممم در حال جابجا شدن فقط دلم از حال رفته دیگه

منم دقیقا تو هفته ۳۴ بودم همینطوری بود بچم یکسره تکون میخورد کلافه شده بودم همش درحال جابه جایی بود ولی مشکلی نداشت همون موقع وقت نوار قلب جنین داشتم و گفت همه چیش خوبه

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
نگران نباش برا منم گاهی اونقدر وول میخوره گاهیم از بس کم تکون میخوره دقم میده ولی طبیعیه حتما امروز ...

ن والا دیشب فقط شام خوردم صبم پنیر و گردو الانم چند لقمه غذا اینقد فکرم درگیر اصلا میان وعده هم نداشتم نمیدونم چش شده 

همیشه تکون داره ولی مکث هم داره الان اصلا مداوممم 

👪