2777
2789
عنوان

سینماااایییی بدوووین🥴😂😍

309 بازدید | 24 پست

بچها کسی ی فیلم سینمایی تووووپ نمیشناسه معرفی کنه ؟

عاشقانه تینیجری ک باش دیگه چ بهتررر😍

خلاصه هرچی میدونین قشنگ معرفی کنین

آرزویم این است                                                                       آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست🦋💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۵ قدم فاصلع

اینووو دیدم 

یعنی موقع دیدنش همیطو سیل اشک میریختم 

ی چشمم ب در اتاق بود کسی نیا ابروم بره🤣🤣🤣

آرزویم این است                                                                       آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست🦋💖
اینووو دیدم  یعنی موقع دیدنش همیطو سیل اشک میریختم  ی چشمم ب در اتاق بود کسی نیا ابروم ب ...

🤣🤣

بخت پریشان عم تعریفشو زیاد شنیدم ولی خودم خوشم نیومد

اونقدر راحت میتونم آدمارو از زندگیم حذف کنم،که این موضوع گاهی خودمم میترسونه:)                                و لعنت بر کسانی ک مارا 
پایتخت داره نشون میده نگا کن عشق کن

از بس نگاه کردیم حفظ شدیم 

شانس هم نداریم 

سینمایی های ایران ک کلا بدرد نخور انگار فقط برا عشق و حال خودشون بدرد همون پرده سینما میخوره 

سریالاشم این قدر پخش میکنه ک دیگه حالت ب هم میخوره 

عشق فقط مختااااااار😂😂😂😂😂😂🤢

باورت میشه حتی یک بار حتی بگو یک قسمت هم نگاه نکردم؟

اصلا نمیدونم چطوریه

لالالند   لیدی برد  دفتر خاطرات شاهدخت ۱و ۲ شیطان پرادا میپوشد  کلی هست تو یه تاپ ...

بااش عزیزم مرسیییییی