2777
2789
عنوان

بیاین زنای قوی بشیم

111 بازدید | 12 پست

بیاین رو خودمون کار کنیم سعی کنیم که زنای قوی بشیم که نه خانواده شوهر نه اخلاق گند شوهر نه خیانت شوهر ورنجای زندگیمون ..........هیچ چی هیچی از پا درمون نیاره رو خودمون کار کنیم که این که اگه شوهرمون دوسمون نداشت یا بهمون خیانت کرد برامون مهم نباشه چون خودمون واقعا با ارزش تر از این هستیم که کسی ناراحت وافسردمون کنه هر چی استرس وفاز منفی هست رو از خودمون دور کنیم و با هر چیز کوچکی برا خودمون خوشحال وحال خوب بسازیم🥰😍من که دارم رو خودم کار میکنم ایشالله موفق بشم🤩

موفق باشی👌🏻

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست ندارم هیچ زنی تو این دنیا افسرده وغم زده باشه کاش خودمون زنا قدر خودمون رو بدونیم ☺😊

انشاالله ک همینطوره

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
اره درست میگی ولی باز ادم باید سعی خودشو بکنه

من خودم هم خیانت شوهر دیدم هم خیلی رنجای دیگه تازه دارم میفهمم هیچکس بیشتر از خودم به فکرم نیس باید برای خودم زندگی کنم تا چند روز پیش همش استرس داشتم که نکنه شوهرم دوباره بهم خیانت کنه ولی الان به خودم میگم ولش کن وقتی اون قدرمو نمیدونه و دلش از سنگه من خودم قدر خودمو میدونم وبرا خودم زندگی میکنم چرا استرس مردی رو داشته باشم که یه ذره به فکرم نیس پس تا میتونم شادی میکنم😂