2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من تا هفته ۱۶تهوع داشتم 

تازه اون موقع افتادم به غذا خوردن و همه چی 

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍

صبح قبل اینکه از جات بلند بشی یه بیسکوییتی نونی چیزی بخور بعد بلند شو

لباس تنگ نپوش

ادویه غذات کم باشه 

دمنوش زنجبیل خیلییی خیلییی کم اندازه نوک قاشق هم کمتر دم بده صبحا بخور

لغو کاربری کردم؛ شرمنده اگر سوالی پرسیدید ندیدم و پاسخ ندادم 🌸
عزیزم من تا هفته ۱۶تهوع داشتم  تازه اون موقع افتادم به غذا خوردن و همه چی

دقیقا منم تا اخرین روز هفته ۱۶شدید داشتم بعد کمتر شد،  ولی هنچنان اشتهام کم و گاهی تهوع و گوشت اصلاااا نمیتونم بخورم

من هفته ۲۷ ام همچنان تهوع دارم و صبح بالا اوردم البته الان کم شده دمیترون میخورم،  ناویداکسن می ...

اره گلم میخورم ،منم سر دخترم صبحا بود،الان تازه عصرشروع میشه خسته شدم دیگه اصلا نمیتونم قرصای ویتامینمو بخورم

دقیقا منم تا اخرین روز هفته ۱۶شدید داشتم بعد کمتر شد،  ولی هنچنان اشتهام کم و گاهی تهوع و گوشت ...

دقیقا منم شدید بود تهوعم ولی خوب شد تهوعم 

الان که دو روزه رفتم تو ماه هشتم نهار یا شام میخورم  معدم یجوری میشه انگاری تهوع نمیتونم دراز بکشم حالم بدتر میشه

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
خیلی بده

خیلی زیاد😓

میفتم یاد چن ماه پیش حالم بد میشه یکسره بالا میاوردم اصلا خواب نداشتم هیچی نمیتونستم بخورم از تهوع