nonaaaaaaaaaa مدیر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 452 عنوان بیاین کشورایی که دوست دارین رو بگین | مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 48 پست خودم بشخصه اول ایران بعد ونیزفرانسهامریکا ژاپن کره جنوبیاسپانیا برزیل 1400/11/30 | 15:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرنووووش عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 10907 چجوری ایران رو دوس دارین😂 وا یعنی کشورت اصالتت تمدنت رو دوست نداری ایران زادگاه نیاکان ماست بایدم عاشقش باشیم از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم.
shhs_appa عضویت: 1399/08/27 تعداد پست: 3375 وا یعنی کشورت اصالتت تمدنت رو دوست نداری ایران زادگاه نیاکان ماست بایدم عاشقش باشیم گذشته چه اهمیتی داره مهم وضعیت حال و ایندس حس امضا ندارم یونو
فرنووووش عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 10907 گذشته چه اهمیتی داره مهم وضعیت حال و ایندس گذشته ریشه ماست اصل و نصب ماست اگه ریشه نداشته باشیم یعنی بی اصل و نصب و بی هویتیمالبته میدونم هزار و یک مشکل داریم و از دست خیلیا شاکی هستیم ولی یه وجب خاک ایران رو نباید با تمام دنیا عوض کنیم. از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم.
فرنووووش عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 10907 من تو حال و احوالات مردم هیچ بویی از اصل و نصب و هویت نمیبینم... یه گشتی توجانعه بزنین متوجه حرفم م ... درسته از شرایطی الان همه ناراضی هستیم ولی از زیر بته که بوجود نیومدیم بالاخره یه کشور داریم با تاریخ غنیمن در جواب اون کاربر که به برا بقیه ایموجی خنده گذاشته که چجوری ایرانو دوس دارین گفتم ایران هویت ماست از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم.