2777
2789
عنوان

خواهر برادرمو کتک زدن

799 بازدید | 15 پست

بچه ها خواهرم خیلی اعصباینیم کرده ۱۵سالشه همش از خودش حرف در میاره میگه پیش همه خیلی بد ها مثلا پیش مامان بابام میگه که تو با شوهرت اینجور کردی پیش ما +18میحرفی و اینا تو نامزدی همش اینجور میکردین منم از مامان و بابام خجالت میکشم اینا به کنار کلا دروغ میگه مثلا اگه واقیعت بود اعثبتنیذممیشدم همشون دروغ از خودش در میاره منو اعصبانی می‌کنه منم پاشدم زدمش بعد داداشم هم کوچیکه ۷سابشه با یه چیزی محکم زد شونم اونم یه سیلی زدم الان با اون وسیله افتاده به جونم هی میزنع چیکار کنم 😐😐😐😐😐😐من ۲۱سالمه مامانم هم روستاس الان زنگ زدم میگه چیکار کردی که اونجور کردن نمیدونه خواهرم روانی 

یه داداش بزرگ دارم اون خیلی مهربونه این کوچیکا اصلا درد نمیخوره 

می‌دونم مامانم میاد دعوام می‌کنه 

ببخشید یکم طولانی شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من بودم هردوتارو به حال مرگ می زدم😐🤦🏻‍♀️

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

اونا بچه هستن...شما باید الگو باشی

کتک برای حیوان هم نیست چه برسه به انسان

شما سکوت میکردی...با این روشی که پیش گرفتی،ازت خاطره بدی توی ذهنشون می مونه و دیگه احترامت هم نگه نمیدارن

خدایاشکرت❤️🙏

اعصبانی غلطه 

عصبانی گلم

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨

منم بودم میزدم 

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗

اعصبانی؟

عصبانی عزیزم

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺

به خواهر ۱۵ سالت محل نده. تو سنیه که احتمالن میره داستانهای +۱۸ میخونه و فانتزیاشو چون نمیتونه تعریف کنه به اسم تو تعریف میکنه. باید مامان و بابات ادبش کنن. که تکرار نکنه. زدنش فایده نداره. برادر کوچیکه هم تو سن لجبازیه نباید میزدیش دستشو میگرفتی 

آینده حتما" زیباست.🥰