به نظر من مجرد بمونید خیلی بهتره تا اینکه کورکورانه ازدواج کنید. باید مطمئن بشی طرف عاشقه یا داره نقش بازی میکنه
شاید ترس داشته باشی که دیگه ازدواج نکنی و بهش جواب مثبت بدی و کل عمر و زندگیت نابود بشه در این صورت اگه مجرد بمونی خیلی بهتره تا ازدواج کنی
اگه بچهاتون شیطنت میکنن با جنس مخالف دوست هستن بجای اینکه دعوا کنید بهتره که درست و منطقی باهاش صحبت کنید و دلیلشو بپرسید
تورو خدا یکم بیشتر هوای دختراتونو داشته باشین نذارین اینقدر کمبود محبت احساس نکنن که برن با هرکسی دوست بشن
اگه فهمیدی دخترت با یک نفر رابطه داره اول از همه باهاش صحبت کن و وقتی فهمیدی رابطه سالمه و پسر دنبال منفعت خودش تنها نیست و میتونن در کنار هم خوشبخت بشن بجای اینکه سعی کنی جداشون کنی سعی کن بهم برسن نذار دخترت با یکی که دوستش نداره ازدواج کنه
اگه متوجه شدی رابطه به ضرر دخترته درست و منطقی صحبت کن باهاش و بهش بگو
حتی وقتی ازدواج کرد همیشه حامی دخترت باش
نذار دخترت مثل من بشه درسته اشتباه کرده و با ی نفر دوست بوده، دخترتو به زور و تو سن کم شوهر نده
شاید تو بخوای با ازدواجش کاری کنی که دیگه با کسی دوست نشه و شوهرش اونقدرها هم خوب نباشه و همه چی بدتر بشه
درست مثل همسر من که اوایل خوب بود و من خوشحال بودم اما با گذشت زمان همه چی برعکس شد حتی الان برای پول گرفتن باید کلی التماس کنم خسته شدم دوست دارم کار کنم ولی بدون مدرک سخته
تا زمانی که برای بچه دار شدن امادگی ندارید بچه دار نشید این خیلی مهمه... سعی کن درس بخونی یا حداقل ی کار داشته باشی که لازم نباشه برای پول گرفتن التماس شوهر کنی و اون با منت بهت پول بده..
ببخشید طولانی شد چون خیلی دلم گرفته بود اینجا گفتم