2777
2789

۶_۷سال با ی ادم در ارتباط باشی فکر کنی نزدیک ترین دوستت هست باهاش اروم شی فقط ۶ سال بیاد اعتراف کنه چیزایی ک گفته دروغ بوده چیکار میکنید واقعا اینکه بگید ول کن فحشش بده بلاکش کن جوابش نده اصلا به این اسونی نیست ۶ سال کلی خاطره ،کلی حرف، احساس ... امشب بیاد اعتراف کنه ک دروغ گفتم حقیقت اینه ولی باز فرداش بگه دیشبم ی سری چیزا دروغ گفتم حقیقت اینه ک الان میگم شما میدونید باور کنید اصلا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته میفهممت ولی سعی کن خودتو آروم کنی و منطقی تصمیم بگیری گاهی باختن با ارزش تره

26/3/1401 وزن86کیلوووو اره درست دیدی 86کیلو... هدف اول80🔓💪هدف دوم 75🔓💪هدف سوم 70🔒 کمکم کن بتونم 

کلا آدم اشتباهی هست نمیشه اعتماد کرد . ولی خیلی سخته ۶ سال کلی خاطرست

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
خیلی سخته میفهممت ولی سعی کن خودتو آروم کنی و منطقی تصمیم بگیری گاهی باختن با ارزش تره

واقعا نمیدونم چیکار کنم الان باز ی حرفی بهم زده ک من موندم این حرفش راسته یا باز دروغه دارم روانی میشم به هردری میخاام بزنم فقط این یکی برام ثابت شه برام مهمه ک بدونم بعد ازاینکه گفته دروغ نمیگم بدونم بازم دروغ گفته یان ولی همه راه ها بن بسته

این شخص از عشق و دوست برا من نزدیک تر بود اینقدر ک بااین شخص راحت بودم و همه چیز زندگیم میدونست عشقم ...

ببین میفهمم چی میگه چون سر خودم اومده مال من دوستم بود خیلی بهم نزدیک بود اینجور افراد لایق فحش دادن نیستن فقط ارتباطتتو باهاش قطع کن

خدایا شکرات برای همه چیز

ببین سخته درسته ولی اگه ادامه بدی در حق خودت ظلم کردی، 

این ادم مضره برات، عین مواد

تو بهش عادت کردی ترکش سخته درسته ولی بیشتر موندن باهاش مساوی ضرر بیشتر به خودته

روانت داغون میشه از شک از اینکه چی دروغه و چی راست، و اینکه اگه واقعا ارزش داشتی براش بازی نمیکرد باهات

پس اول اولویت خودت باش برای کسی که برات ارزش قائل نیست شده سنگ بشی حستو بکشی نزار بهت توهین کنه ، ارزش قائل نباش

با ابله بحث نمیکنم

بعضیا بعد ده سال یا بیشتر جدا میشن اونم با کلی خاطره و ی یادگار ازشون بچه دارن پس اونا چی بگن عزیزم ...همینکه باهاش وارد زندگی نشدی شناختیش بازم برو شکر کن با ی بچه بعدش میخواستی خدانکرده برگردی خونه پدرت 

ول کن بابا زندگی رو منطقی بگیر تموم این خاطره ها در عرض 7 ک8 ماه تو ذهنت کمرنگ میشه اولش سخته یکم 

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏

ریشه دروغگو و خیانت کار همیشه باهاش هس 

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
بعضیا بعد ده سال یا بیشتر جدا میشن اونم با کلی خاطره و ی یادگار ازشون بچه دارن پس اونا چی بگن عزیزم ...

معشوقه نبودیم عزیزم فقط دوست بودیم ی دوست معمولی هیچ بحث عشق عاشقی یاازدواجی بینمون نبود به حرفای هم گوش میدادیم از زندگی مشکلات حرف میزدیم چرا بهم دروغ گفت اخه من ی دوست بودیم اخه قرار هم نبود ک هیچوقت ازدواجی باشه ک بخواد دروغ بگه 

معشوقه نبودیم عزیزم فقط دوست بودیم ی دوست معمولی هیچ بحث عشق عاشقی یاازدواجی بینمون نبود به حرفای هم ...

اهاااا 

خوب شاید عادتشه 

پس بهتر که رابطه و احساسی بهش نداری 

من دروغ اینا خط قرمزمه نمیتونم درک کنم و بمونم پیش اینجور افراد بیخیالش شو 

منتظرهم نباش ثابت بشه بهت وقتتو پای افراد شجاع و موفق بزار