2777
2789
عنوان

یه اتفاق عجیب و جالب از قدرت خدای بزرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردم ی حرفایی 

میزنن فکر میکنن صد ساله پیشیه کسی از چیزی خبر نداره برا همینه الان همه مردم اگاهن میدونن ی عده فقط شایعع سازی میکنن

این حقیقت هرگز عوض نمیشد ما به خودمان مربوطیم :))) من همونم که میرسم به هرچیزی که بخوام :)))                     جایی که عشق باشد معجزه هست :)))

واییی جلل خالق 😐

به‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن! #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م...!             من ت‍‌و ق‍‌ب‍‌ر:ل‍‌ن‍‌ت‍‌ی‍‌! ه‍‌ن‍‌دزف‍‌ری‍‌م‍‌و جا گ‍‌ذاش‍‌ت‍‌م‍‌♬:))                                  
نه عزیزم نمی تونم فیلمش بزارم ولی خیلی باحاله 

لینکشو بزار خب

مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:**   +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا                       - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم):                           دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙
شما باور نکن ولی تا امشب که فیلماش کل فضای ممجازی پر کرد اونوقت بگو

همش شایعس برا افزایش بازیدید

این حقیقت هرگز عوض نمیشد ما به خودمان مربوطیم :))) من همونم که میرسم به هرچیزی که بخوام :)))                     جایی که عشق باشد معجزه هست :)))