عاااااااااااااشققققق مدیر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 208 عنوان خیانت | مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 59 پست بچه ها عشقم کسی که مثل چشام بهش اعتماد داشتم و قرار بود ازدواج کنیم بهم خیانت کردالبته با چشمم ندیدم از گوشیش متوجه شدم رفته بودم پیشش گفت می رم بخوابم گوشیهاشو گذاشت شارژ منم یهویی رفتم سمت گوشیش دیدم بعله تو واتساپ با دو نفر هستش اون یکی گوشیش رمز داشت نتونستم بازش کنم ازش پرسیدم چرا دو تا گوشی داری گفت یکیش واسه کارمه به نظرتون چیکار کنم مهربان باشیم انسان ها زود میمیرند.... 1400/11/30 | 07:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
afsanehgh عضویت: 1397/06/15 تعداد پست: 6881 اخه سنم هم بالاست مجرد موندم لطفا راهنماییم کنین بخاطرهمینمیخوای خودتو بندازی توچاه؟! درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا
عاااااااااااااشققققق مدیر استارتر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 208 بحث اعتماد نیست ادم همیشه باید یک درصد احتمال خطا رو بده اینجور مواقع شما پیش قدم شو&n ... خیلی گفتم بهش ولی باز حرف خودشو میزنه منم بهش گفتم که بهت شک دارم که دوستم داری یا نه مهربان باشیم انسان ها زود میمیرند....
یاسمن1373 عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 4535 عزیزم خیلی گفتم بهش گفت من اهل خیانت و نامردی نیستم شاید هم اشتباه برداشت کردی ولی بنظرم قبل از عقد این مسائل رو حل کن باهاش درمیون بزار ببین واکنشش چیه
عاااااااااااااشققققق مدیر استارتر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 208 بخاطرهمینمیخوای خودتو بندازی توچاه؟! مامان میگه همه ازدواج کردن تو موندی مهربان باشیم انسان ها زود میمیرند....
یاسمن1373 عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 4535 بهتره پیش یک مشاور مجرب هم بری هر چی باشه اونا بهتر میتونن راهنماییت کنن
afsanehgh عضویت: 1397/06/15 تعداد پست: 6881 مامان میگه همه ازدواج کردن تو موندی مگه چندسالته درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا
یاسمن1373 عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 4535 مامان میگه همه ازدواج کردن تو موندی میشه بپرسم چند ساله هستی ؟
عاااااااااااااشققققق مدیر استارتر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 208 شاید هم اشتباه برداشت کردی ولی بنظرم قبل از عقد این مسائل رو حل کن باهاش درمیون بزار&n ... سنم هم بالاس مامان هم میگه هم رفتن تو موندهایشون طلاق گرفته من مجردم مهربان باشیم انسان ها زود میمیرند....
عاااااااااااااشققققق مدیر استارتر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 208 میشه بپرسم چند ساله هستی ؟ 38 مهربان باشیم انسان ها زود میمیرند....
یاسمن1373 عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 4535 سنم هم بالاس مامان هم میگه هم رفتن تو مونده ایشون طلاق گرفته من مجردم عزیزم اینجور حرفا توی بیشتر خانواده ها هست یعنی تقریبا همه ی خانواده ها ولی طرف مورد مناسب هم باید باشه اگه میتونی همسر قبلیش رو پیدا کن و ازش علت طلاق رو جویا شو. از همسایه هاش هم تحقیق کن بنظرم خیلی بزارش زیر ذره بین
کالپانا عضویت: 1400/11/07 تعداد پست: 1743 چطوری تا الان زندست؟ و در آخر درد به مویرگ هایمان رسید و ما هنوز میخندیم'
عاااااااااااااشققققق مدیر استارتر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 208 کم کم آماده میشی برای خیانت تو زندگی مشکلی نداره تو جای من باشی چیکار میکنیدست و دلبازه واسم خرج میکنه مهربونم هست ولی من خیانت رو اصلا فکرشم نمیکردم مهربان باشیم انسان ها زود میمیرند....
ماه_آسمون عضویت: 1397/09/21 تعداد پست: 1764 فقط چون سنت بالاست میخوای با یه ادم اشتباه ازدواج کنی؟؟؟که بعدش تو خونش بشینی و غصه بخوری و روزاتو خراب کنی؟توروخدا خوب فکر کن حتما یه مشاوره بروازدواج فقط عشق و حلقه و لباس عروس و روزای خوش نیستتعهد خیلی مهمه ، وفاداری خیلی مهمه وزن اولیه:۹۴😢هدف :۶۵🏅 وزن الان:۸۱😢 👈۷۹/۹۰۰🔓 همه چیزو سپردم به خدا...
عاااااااااااااشققققق مدیر استارتر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 208 عزیزم اینجور حرفا توی بیشتر خانواده ها هست یعنی تقریبا همه ی خانواده ها ولی طرف مورد م ... همسر قبلیش میگه مهاجرت کرده خارج از کشور با بچش مهربان باشیم انسان ها زود میمیرند....