2777
2789
عنوان

برای امروز چه برنامه ای دارید ؟ 😁

215 بازدید | 25 پست

من الان داشتم درس میخوندم اومدم ی سر نی نی سایت دیگه بیدار می مونم  تا ساعت ۷ ساعت ۷ راه میوفتم برم کلاس تا ساعت ۱ بعد میام ناهار میخورم درس میخونم و میرم ی دوش میگیرم و میخوابم البته فکر نکنم بتونم ۳۶ ساعت بیدار بمونم 😁🥲

شما چه ب نامه ای دارید 😄

من و زیر سیگاریم تک و تنها خفه ی دود ...🚬💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیدارشم 

♥️خدایا: سه تا خواهش دارم:۱) مادرمو قبل ازینکه من مادر بشم ازم نگیر(ترجیحا دختر چشم سبز). ۲) کمک کن این بار راه را درست بروم. ۳) کارهام و سلامتی صورت و چشم و پاهامو به تو میسپارم.♥️ممنون عشقم دیگه با خودتا♥️Daisy♥️

منم باید تا ۷ بیدار بمونم 

البته اگه بتونم 

برم چندتا کتاب که دادم دست کسیو بگیرم 

بعد برم بانک بعد از اونم باشگاه 

Cheers to me 🥂                                                         عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙
به جای اینکه تا هفت نی نی سایت باشی بخواب خب خسته می شی بری کلاس 

خواهر من خودمو میشناسم اگه الان بخوابم تا ۱۲ ظهر خوابم شوهرمم نیست بیدارم کنه هزار دقیقه هم ساعت بزارم انگار نه انگار تازه هنوزم یکم چیز دیگه مونده تا بخونم 

منم باید تا ۷ بیدار بمونم  البته اگه بتونم  برم چندتا کتاب که دادم دست کسیو بگیرم  ...

انشاالله که بتونی