من الان داشتم درس میخوندم اومدم ی سر نی نی سایت دیگه بیدار می مونم تا ساعت ۷ ساعت ۷ راه میوفتم برم کلاس تا ساعت ۱ بعد میام ناهار میخورم درس میخونم و میرم ی دوش میگیرم و میخوابم البته فکر نکنم بتونم ۳۶ ساعت بیدار بمونم 😁🥲
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
♥️خدایا: سه تا خواهش دارم:۱) مادرمو قبل ازینکه من مادر بشم ازم نگیر(ترجیحا دختر چشم سبز). ۲) کمک کن این بار راه را درست بروم. ۳) کارهام و سلامتی صورت و چشم و پاهامو به تو میسپارم.♥️ممنون عشقم دیگه با خودتا♥️Daisy♥️
فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
به جای اینکه تا هفت نی نی سایت باشی بخواب خب خسته می شی بری کلاس
خواهر من خودمو میشناسم اگه الان بخوابم تا ۱۲ ظهر خوابم شوهرمم نیست بیدارم کنه هزار دقیقه هم ساعت بزارم انگار نه انگار تازه هنوزم یکم چیز دیگه مونده تا بخونم