مامانم اینا برامون سیسمونی خریدن 40 میلیون خرج کردن ب شوهرم میگم پول بده ی چادر برای تشکر واسش بخرم میگه اگه واسه مامانت بخری باید برا مامان منم بخری😐منم گفتم مامان تو چیکار کرده ،خودش با داداشش نقشه کشیدن اگه تو کارشون استخدام شدن باباشو مامانشو ابجیشو بفرستن مشهد چون باباش سهمیه داشته الان میخوان ازش استفاده کنن ولی منو نمیذاره برا مامانم ی چادر 200 تومنی بخرم😠😠😠
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب حالا برای مادر اونم بخر مگه چیه همونقدر ک مامان تو عزیزه واسه اونم عزیزه
چرا همیشه قیمه ها رو میریزین تو ماستا ....الان مامان دختر سیسمونی داده . چرا باید به مادرشوهرش چادر بده . واسه تشکر از کار نکرده . هر چیزی یک زمانی داره
منم از همین حرصم دراومد خودش رفته تصمیمشو با داداشش گرفته ولی من باید سر 200 تومن بحث کنم
بخدا حق داری خیلی حرص دراره
فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
به نظرم همون موقع میگفتی مامان من اگه بفهمه من برا ۲۰۰ تومن به تو چونه زدم عارش میشه و هیچوقت منو نمیبخشه. اشتباه کردم اصلا دربارش ازت نظر خواستم. ۲۰۰ تومن پول یه روسری مامانم هم نمیشه. چه برسه به چااادر