2777
2789
عنوان

با شوهرم بحثم شد اومدم باهاتون درد دل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2458 بازدید | 161 پست
چرا ۴۰ تومن از جیب بابای بیچارت دادی سیسمونی واسه همچین آدمی

واقعا چرا آخه

من اگه دختر داشتم عمرا بهش سیسمونی میدادم بجاش پول سیسمونیو میریختم تو حساب دخترم تامنت ۲۰۰تومن پولو نکشه

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حالا برای مادر اونم بخر مگه چیه  همونقدر ک مامان تو عزیزه واسه اونم عزیزه

چرا همیشه قیمه ها رو میریزین تو ماستا ....الان مامان دختر سیسمونی داده . چرا باید به مادرشوهرش چادر بده . واسه تشکر از کار نکرده . هر چیزی یک زمانی داره 

منم از همین حرصم دراومد خودش رفته تصمیمشو با داداشش گرفته ولی من باید سر 200 تومن بحث کنم

بخدا حق داری خیلی حرص دراره

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

منم از همین حرصم دراومد خودش رفته تصمیمشو با داداشش گرفته ولی من باید سر 200 تومن بحث کنم

نادونی دیگه 

چرا اعصاب خودتو خورد میکنی 

من بودم اصلا بحث نمیکردم میگفتم باشه برا مامان خودتم بخر اون میخواد خرج کنه چرا حرصشو شما بخوری 

سیاست داشته باش

به نظرم  همون موقع میگفتی  مامان من   اگه بفهمه من برا ۲۰۰ تومن به تو چونه زدم   عارش میشه و  هیچوقت منو نمیبخشه. اشتباه کردم اصلا دربارش  ازت نظر خواستم. ۲۰۰ تومن پول یه روسری مامانم هم نمیشه. چه برسه به چااادر

شماهم نمیزاشتی خانوادت سیسمونی بخرن خودآقا میخرید حالش جامیومد خدایی این رسم سیسمونیو بردارین دیگه ...

من خانواده م خواستن سیسمونی بخرن گفتم نه،خوده مامانم لباسهاش ووسایل بهداشتی خرید،اومدخونه خودم میخواست بعدازظهرش بره همینجاکمدوتخت و...بخره مادروپدرشوهرم اومدن گفتن هی سیسمونی سیسمونی همینوآوردین منم نذاشتم بخره،البته ازحق نگذریم شوهرمم گفت بهشون که خب شماهم طلاحاضرکنید

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
واقعا چرا آخه من اگه دختر داشتم عمرا بهش سیسمونی میدادم بجاش پول سیسمونیو میریختم تو حساب دخترم تام ...

واقعا درست میگی

یا حداقل باز داماد آدم درستی باشه پدرومادر چند قلم بخرن عیبی ندارع دمشون گرم

ولی دیگه نه ۴۰ تومن 

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰