2777
2789
عنوان

راهنمایی _خواهرانه 👭

315 بازدید | 38 پست

لطفا کسانی ک تجربش و دارن راهنماییم کنن 🥺

بچه ها من قبلا کسیو دوست داشتم شدیدا دوست داشتم 

و بنا ب دلایلی از طرف اون البته رابطه مون قط شد 

حدودا ی ساله بی خبریم از همم...ولی من باز بفکرشم،  اسم عشق میاد قیافه ایشون جلو چشمم ظاهر میشه ب ایشون فکر میکنم ...خیلی دلم براش تنگ شده و میشه ...

و موقعیت هامو هم راحت رد میکنم چون نمیتونم ب کسی فکر کنم ... منتظر راهنمایی تونمم

بیرونش کن از ذهنت با کسی اشنا شو 

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد👶         نینی یار ازت متنفرم تو ازین به بعد عمه منی (فحش به عمه آزاد)             من ریخته ام در رگ تو شیرهء جان  هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد   در پیکر من دوقلب دارد ضربان 💚نی نی خوشگلم مرسی ک سالم اومدی پیشِ مامان💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلاش کن فراموش کنی وقتی براش ارزش نداری یعنی باهاش آینده ای نداری

هی برا خودم دلیل میارم عین حرفت ...ولی منی ک آدم منطقی ام تو این ی مورد منطق سرم نمیشه انگار ...خیلی بده خییلی 

هی برا خودم دلیل میارم عین حرفت ...ولی منی ک آدم منطقی ام تو این ی مورد منطق سرم نمیشه انگار ...خیلی ...

پس منتظر بمون تا روزگار تو این مورد منطق رو نشونت بده....امیدوارم سخت نباشه امیدوارم تهش روشنایی باشه

من خواستم آشنا شم حتی هستن افرادی ...ولی نمیتونم 🥺😢

سعیتو بکن

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد👶         نینی یار ازت متنفرم تو ازین به بعد عمه منی (فحش به عمه آزاد)             من ریخته ام در رگ تو شیرهء جان  هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد   در پیکر من دوقلب دارد ضربان 💚نی نی خوشگلم مرسی ک سالم اومدی پیشِ مامان💚

اول بجنگ بعد بباز 

پس منتظر بمون تا روزگار تو این مورد منطق رو نشونت بده....امیدوارم سخت نباشه امیدوارم تهش روشنایی باش ...

نمیدونم ...کاش هر چی میخواد نشونم بده ولی بیشتر از این زجر نکشم...

خیلی دلم گرفته 🥲🥲🥲

سعیتو بکن

باورت نمیشه یه ساله درونم جنگه ...جنگ منطق و احساس 

جنگی ک تو حالت عادی منطقم برندست ...ولی امان از لحظاتی که ی چیزی میشه ...یا یادش میفتم ...مث الان اشکام بند نمیاد🥺🥺

امشب ب چندسال پیش برگشتم

وقتی که یک سال تموم ازهم بیخبر بودیم باخودم گفتم وقتی عاشقشم خب چ اشکالی داره بهش پیام بدم 

الان واقعا پشیمونم.........

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....
گاهی اوقات آدما محکوم به گذر زمان هستن....سعی که گذر زمان زحرت نده 

اره میگن زمان باید بگذره ...ولی ی سال گذشت 

ب امید آروم شدنم ب امید فراموشیش یا ب امید هر چی ...ولی