2777
2789
عنوان

شمام اینطوری هستین؟😂🤦🏻‍♀️

283 بازدید | 25 پست

مثلا تو ذهنت حرف میزنی و خودتو میزاری جای کسی که دارن باهاش مصاحبه میکنن یا مثلا تو برنامه ای تلویزیونی مث ماه عسل داره از زندگیش و... حرف میزنه. یا آهنگ گوش میدین باهاش صحنه های فیلمی تو ذهنتون درست میکنین.

من خودم اینطوری ام. مثلا آهنگ غمگین گوش میدم بعد تو ذهنم داستان و تصویر درست میکنم اونم از نوع غمگین. کلا بستگی ب اهنگ داره😂. خلاصه من زیادی فکر و خیال پردازی میکنم.

امیدوارم منظورمو فهمیده باشین😅

اصولا تو تاکسی یا ماشین شخصی میشینم همش فکر میکنم اگ بخاد اذیتم کنع چ کنم حتی ب قتل و پای دار رفتن فک میکنم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من محتاج دعای همتونم

ازتون خواهش میکنم برای اینکه آرزوم برآورده بشه یه صلوات بفرستید و دعا کنید البته به زور نیس اگه راضی باشید

میگفت عاشق که بشی ترکت میکنن💔 میگفت دلبسته بشی ترددت میکنن💔 میگفت پول داشته باشی دنیا رو خریدی وگرنه میڱذره یه عمری تو هیچ خوشی ای ندیدی💔 بیچاره منی که فکر میکرد تو واقعی دوسش داری✨ زندگی قشنگ نیس فقط اداشو در میاره⚡ از همه رسیدنا ما فقط دستمون به غم رسید✨ قبل تو هبچکس بعد تو هیچکس✨ آرزو کنم برگردی برگشتن بلدی؟:) برای آرامش دلم صلوات میفرستی خواهر؟💛 خدایا منو به مراد دلم برسون خودت می‌دونی که چقدر تو دلم پر گریه هس🥺⁦❤️⁩ ممنونم خدا جونم ممنونم بهترین خدا ممنونم واسه همه چی ممنونم ⁦⁦☘️⁩⁦❤️⁩ من می‌دونم که خدا منو بالاخره به مراد دلم میرسونه چون من به خدای مهربونم ایمان دارم😍 خدایا شکرت واسه همه چی🙃⁦❤️⁩ شکرررررر خدا جوووونم😊⁦❤️⁩ 

کم و بیش😂

ولی در کل با خودم خیلی حرف میزنم

حتی یه وقتایی خودمو دعوا میکنم

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
اصولا تو تاکسی یا ماشین شخصی میشینم همش فکر میکنم اگ بخاد اذیتم کنع چ کنم حتی ب قتل و پای دار رفتن ف ...

اره منم زیاد از این فکرا میکنم.

یبار تو ذهنم میگفتم اگه داعش الان اینجا بود از کجا فرار میکردم و...😐