2777
2789

تا ۴۰ هفته وقت داری

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تااخرین تاریخ زایمانت باید صبر کنی اگه شروع نشدن برو زایشگاه

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

زیر نظر متخصص نیستید؟بعضی ها تا هفته 40 بارداریشون طول میکشه،اکثرا درد دارن ولی تا اون موقع نشد دکترتون نظر به سزارین میده یا امپول فشار و اینا

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

درد کمر

انقباض

دفع کردن موکوس

این سه تا نشون میده زایمانت نزدیکه

خونریزی و پارگی کیسه اب  البته تو این دو مورد مورد باید سریع بری بیمارستان

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

من الان فردا وارد ۴۰ هفته میشم دوهفته است درد های پریودی دارم ولی خبری از زایمان نیست🥺🥺🥺🥺

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚
آخه تا 40 هفته آدم صبر کنه بچه پی پی نمیکنه تو شکم 

نه نگران نباش 

غذاهای گرم نخور 

شنیدی میگن نزدیک زایمانت آویشن و زعفرون و....بخور ؟

اصلا و ابدا چنین کاری رو نکن چون باعث میشه بچه پی پی کنه

آخرای ۳۹ هفته اگر دردات شروع نشد برو دکتر تا دهانه رحمتو تحریک کنه 

نزدیکی داشته باش و مایع منی داخل ریخته بشه دهانه رحمت نرم میشه 

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
نه نگران نباش  غذاهای گرم نخور  شنیدی میگن نزدیک زایمانت آویشن و زعفرون و....بخور ؟ اصل ...

ببخشید انقد واضح گفتما😊