2777
2789
عنوان

قوز بعد عمل بینی

54 بازدید | 11 پست

سلام دوستان

من ۲۱ روزه که عمل کردم وقتی چسب میزنم قوس ملایم دارم و قوز دماغم اصلا مشخص نیست و همه چی عالیه ولی وقتی چسبو میکنم این قوزه رو میبینم اعصابم بهم میریزه وقتی میخوام فشارش بدم قشنگ استخونمو حس میکنم خیلی هم درد داره 

من دماغم مشکلی نداشت یه قوز داشت که بخاطر همون اعتماد بنفسم همش پایین بود الانم اصلا نمیدونم واقعا انگار نه انگار که قوزه رفته باشه دارم روانی میشم خدایااااا😭😭😭😭

به دکترت بگو بعد یک مدت سوهان بزنه اوکی میشه

این دفعه ببینمش حتما بهش میگم امیدوارم واقعا قبول کنه که قوز بینیم رو دستکاری نکرده

فقط سوهانی که میگید یعنی بازم باید عمل بشم درسته؟🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این دفعه ببینمش حتما بهش میگم امیدوارم واقعا قبول کنه که قوز بینیم رو دستکاری نکردهفقط سوهانی که میگ ...

بدون بیهوشی هست 

با بی حسی و بخیه از داخل بینی 

تو مطب انجام میدن ولی میگن درد داره کمی.

عزیزم دکترم بهم گفت قوز بعد از عمل بینی جای اتصال جوش خوردن استخوانیه که شکسته شده

اصلا فشارش نده

برا منم داشت خوب شد

دوستان عزیز درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم

عزیزم دکترم بهم گفت قوز بعد از عمل بینی جای اتصال جوش خوردن استخوانیه که شکسته شدهاصلا فشارش ندهبرا ...

خوشبحالت خیلی خوشحال شدم برای تو خوب شد🥲🥺واقعا کاش واسه ی منم اینطوری باشه بخدا بدون چسب خودمو میبینم خجالت میکشم میگم پس چرا بقیه همون اوایل کلی تغییر میکنن من هنوزم که هنوزه دماغم قوزش نرفته

خوشبحالت خیلی خوشحال شدم برای تو خوب شد🥲🥺واقعا کاش واسه ی منم اینطوری باشه بخدا بدون چسب خودمو میب ...

خوب میشه عزیزم کاملا طبیعیه 

الان هم دکتر برات سوهان نمیکشه

حداقل باید چندماه بگذره

سعی کن حساس نباشی

دوستان عزیز درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم

خوب میشه عزیزم کاملا طبیعیه الان هم دکتر برات سوهان نمیکشهحداقل باید چندماه بگذرهسعی کن حساس نباشی

امیدوارم خواهر 

ولی دعا میکنم این قوزه موندگار نباشه واقعا دیگه تحمل درد و پانسمان ندارم🥺😔😔