2777
2789

سلام دوستان ، من یه دختر ۴ ساله دارم ، نمیدونم باید ویتامین دی بدم یا نه؟ اخه شنیده بودم دستورالعمل کشوری هس ک حتی بالای دو ساله هام بخورن .. اینا چون نمیتونن قرص بخورن چه کنیم؟ ی خانم دکتری تو پیج میگفت قرص رو با سوزن سوراخ کنین بریزین تو دهنشون، کسی میدونه؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من قطره شو میدم هنوز دوسالش نشده .

میگم مولتی ویتامین بده که حاوی ویتامین د هستش

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

آزمایش ببرین‌حتما .اگر لازم‌بود بهش بدین طبق دستور دکتر

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

پسرم چهار و نیم سالشه هر دو ماه یبار قرص میدم میذارم بای غذاش تو قاشق میخوره

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

بله من میدادم.

البته من هر روز مولتی‌ویتامینی میدادم که ویتامین دیش ۴۰۰ باشه.

با این حال هر چند وقت یک بار، دکترش آزمایش مینوشت. میفهمیدیم ویتامین دیش پایینه. قطره میداد.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟