2777
2789
عنوان

ایا کار من اشتباه بوده؟؟؟

192 بازدید | 17 پست

داداشام باهم سر مسئله ایی باهم بحث میکردن ک یهو زن داداشم وسط بحثای اونا اومد ک مثلا از شوهرش دفاع کنه ی چیزایی میگفت ک واقعا ب اون ارتباط نداشت خودشون داداشن باهم ممکنه بحثشون بشه 

وقتی رفتن بهش پیام دادم ک نخواستم تو جمع بهت بگم ولی نباید تو مسائل خانوادگی دخالت کنی خودشون داداشن چیکار داری تو

داداش بزرگم واسه بردن کلید خونه برگشت خونمون ک یهو زن داداشم بهش زنگ زد داشت بهش میگفت خواهرت بهم پیام داده و فلان بهمان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالاخره اونم الان عضوی از خانواده ست نباید اینطوری برخورد می کردی

تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو                            من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!
واقعا کاسه ی داغ تر از آش شدی. اگر دخالت بیجا کرده بود شوهرش باید بهش تذکر میداد نه شما

داداش بزرگم در حقمون پدری کرده ولی اون نباید منت میذاشت بلاخره خانوادشیم از طرفی هم داداشام هرچی هم باشه داداشن 

عروس نباید تو مسائل خانواده شوهر دخالت کنه  ولی نباید پیام میدادی بهتر بود غیر مستقیم بهش میفه ...

بار اولش نیست 

مامانشم بهش نمیگفت تو چته خودشون برادرن از این زورم گرفته بود داداشامو میخواست ب جون هم بندازه

داداش بزرگم در حقمون پدری کرده ولی اون نباید منت میذاشت بلاخره خانوادشیم از طرفی هم داداشام هرچی هم ...

عزیزم کارش هرچی اشتباه تو اصلا در جایگاهی نبودی که حرفی بزنی. شوهرش لازم بود تذکر میداد. دیگه تهش پدر و مادرت اجازه داشتن تذکر بدن. 

اون اشتباه کرد که دخالت کرد  شمام ازون بیشتر اشتباه کردی که فاز نصیحت برداشتی  بهتره سکو ...

من خواستم ی جوری بنشونمش سرجاش 

در کل چیز بدی بهش نگفتم مستقیم ب خودش گفتم  ولی اون سریع زنگ زد ب داداشم ک خواهرت بهم پیام داده

پیامت اشتباه بوده ولی تذکرو باید میگرفت ولی از شوهرش.خودش خوشش میاد وقتی با شوهرش بحث میکنه شماهم واسه دفاع از برادرتون دخالت کنین؟معلومه که نه تازه هزار تا داستانم توش درمیاره.کسی که ازدواج میکنه عقلش باید برسه کجا حرف بزنه کجا نه وقتیم نمیدونه یعنی عقل نداره فقط حملش میکنه