2777
2789
عنوان

خانما یه لحظه بیایین😭😭

371 بازدید | 34 پست

امشب تو حمام سر خوردم محکم خوردم زمین.و اصلا نتونستم دستمک تکیه گاه کنم.

ماه ۲۷ بارداری هستم.

شکمم درد نمیکنه.و خونریزی هم نداشتم.

و اینکه بچه هم تکون میخوره گاهی.

این یعنی بچه سالمه و حالش خوبه؟؟؟

امشب سونوگرافی جایی باز نبود ک برم

خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)

دستمو*

خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با شکم خوردی زمین؟ 

بچه تو کیسه آبه معمولا کمتر این ضربه ها روش اثر داره اما برای اطمینان فردا چکاپ برو

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷

تکون میخوره خوبه

نگران نباش اما محض اطمینان سونو بده فردایی پس فردایی

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

من پارسال که باردار بودم پاهام نزدیک ۱۸۰ باز شد و با باسن خوردم زمین رفتم دکتر برام سونو بیوفیزیکال نوشت

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
تکون میخوره یعنی خداروشکر سالمه 

آره تکون میخوره.

خداروشکر.

ترسیدم به مامانم بگم نگران بشه.

چیزی نشده نگران نباش وقتی نینی تکون میخوره....ان شاا..فردا برو سونو خیالت راحت بشه

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...