2777
2789

خیلی از عزیزا راهنماییم میکنن ممنونم ولی باعث شده از رابطم سرد شم و الانم به حرفشون گوش کنم و بخوام کات کنم کار درستیه؟

اگه امضامو دیدی یه صلوات ب نیت قبول شدن تو رشته مورد علاقم بفرست🥲🎀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم باز از ما میپرسی؟ 😅خب اونا جزئیات ارتباط شمارو نمیدونن مثلا وقتی میگی دیشب باهام سرد بود میگن ...

تاپیک قبلم همه چی هس

اگه امضامو دیدی یه صلوات ب نیت قبول شدن تو رشته مورد علاقم بفرست🥲🎀

توخودت عقل داری اگه رابطه سمی داری کات کن چیزی از دست نمیدی فقط عمرو جوونیت به پای یه الاغ حروم نمیشه...مطمئنا هرکسی راهنمایی میکنه اگه حرفاش عقلانی باشه شمام درکشو داری خودت بفهمی اگرم نباشه که دهن بین نباش هیچکی بهترازخودمون وحسمون نمیتونه به ما کمک کنه..من قبل از ازدواجم قشنگ میدونستم همسرم مناسب نیست اما تحت تاثیر شرایطم باهاش ازدواج کردم والان واقعا پشیمونم

من بهترین رفیق، مشاور ،و خواهرمو از نی نی سایت پیدا کردم 

امیدوارم تا ابد در ارتباط باشم باهاش و یروزی بتونم‌حضوری ببینمش♥️♥️♥️

@bibigolll‍ 

زلف سیگت لیلا روشنای گلارم🚶♥️👀.................                     اگ امضامو خوندی یه صلوات برام بفرس دوست قشنگم💚🫂

چون خودم تو دو راهی بدی گیر کردم

با پدر مادرت مشورت کن خواهر برادر هیچوفت نزار ادم غریبه برات تصمیم بگیره چون براش مهم نیست حرفشو میزنه و میره چکار تو داره زندگیت خوب شد بد شد 

من بهترین رفیق، مشاور ،و خواهرمو از نی نی سایت پیدا کردم امیدوارم تا ابد در ارتباط باشم باهاش و یروز ...

فدات شم عشقممممممم❤️❤️❤️

یه صلوات واسه حضرت مهدی و روح پدرم بفرس الهی دلت شاد شه.

تو هنوز کنکور ندادی طبق تاپیک های قبلی درسته؟

چقدررر بد که سن طلایی پیشرفت و درس خوندن رو داری صرف پارتنر و اینا می‌کنی. تو هنوز تحصیلات بالا و شغلی نداری مستقل نشدی پس دنیات هنوز خیلیی کوچیکه 

لطفاااا به خودت بیا و بچسب به درست. داری خودتو بدبخت میکنیا