2777
2789

وقتی حالتون زیاد خوب نیس وذهنتون درگیر افکار منفیه چیکار میکنید؟

کسیو ندارم باهاش صحبت کنم(هیچ دوستی و اینا ندارم)

الانم که از خونه نمیشه رفت بیرون

رفتم نشستم تو یوتیوب فیلم فان نگاه کردم ولی خوب نشدم

موزیک هم گوش دادم ولی اینقدر مود موزیک شاد نداشتم، غمگین گوش دادم بدتر شدم

راهکار چی دارید رفقا؟

تا حالا پروانه ای رو دیدی که از اول  پروانه بوده باشه؟ میدونی چه شب هایی رو تنهایی توی پیله‌ی تنگ و تاریک سپری کرده؟میدونی تا مرحله‌ی بالغ شدن چه خطراتی رو از سر گذرونده؟ میشد که نتونه دووم بیاره خسته بشه ...اونوقت دیگه پروانه نمیشد... هیچ وقت بالهای رنگارنگ روی بدنش نقش نمی‌بست و بالا سر هیچ برکه ای پر‌نمی‌زد...اگه هنوز داری توی پیله دست و پا می زنی بدون که تهش پروانه شدنه....

من میشینم رو تراس با خدا حرف میزنم

رو به آسمون

یا شده تو خونه انگار خدا روبه روم نشسته باهاش حرف میزنم خیلی حال میده

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یا ایه الکرسی میخونم واسه سلامتی خودم و عزیزانم یا فاتحه واسه امواتم.

اگه فکر منفیه باعث استرسم بشه از تکنیک سوالات رگباری استفاده میکنم.

یه روش دیگه هم هست کش میندازی دور دستت هر وقت فکر منفی اومد میکشیش جوری که دستت درد بگیره و دیگه به اون فکر ادامه ندی

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4
مینویسم روی برگه و میگم درست میشه  راه حل ارائه میدم آهنگ میذارم میرقصم میگم بدرک البته اگ تنها ...

راه حلی نداره آخه

آهنگ هم نهایتا با هنذفری میتونم گوش کنم

لامصب اگر میتونستم یکم گریه کنم اوکی میشدما ولی بغض گیییییییییر کرده و اشکم نمیشه

تا حالا پروانه ای رو دیدی که از اول  پروانه بوده باشه؟ میدونی چه شب هایی رو تنهایی توی پیله‌ی تنگ و تاریک سپری کرده؟میدونی تا مرحله‌ی بالغ شدن چه خطراتی رو از سر گذرونده؟ میشد که نتونه دووم بیاره خسته بشه ...اونوقت دیگه پروانه نمیشد... هیچ وقت بالهای رنگارنگ روی بدنش نقش نمی‌بست و بالا سر هیچ برکه ای پر‌نمی‌زد...اگه هنوز داری توی پیله دست و پا می زنی بدون که تهش پروانه شدنه....
یا رفیق من لا رفیق له با خودش صحبت میکنم با اهنگ و گل و اینا هم حال خودمو خوب میکنم

خیلی وقته باهاش حرف نزدم

بسکه گفتمو جواب نداد دیگه نگفتم

من میشینم رو تراس با خدا حرف میزنم رو به آسمون یا شده تو خونه انگار خدا روبه روم نشسته باهاش حرف م ...

خیلی وقته باهاش حرف نزدم

بسکه گفتمو جواب نداد دیگه نگفتم

خیلی وقته باهاش حرف نزدم بسکه گفتمو جواب نداد دیگه نگفتم

اونقد بگو تا روزی که به صلاحت باشه وقسمتت باشه میشه

همیشه به خودت یادآور باش خدایا تو برهر کاری قادر وتوانایی

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
خیلی وقته باهاش حرف نزدم بسکه گفتمو جواب نداد دیگه نگفتم

گر کافر و گبر و بت پرستی باز آ

غیرررر ممکنه جواب نده

کجا میدونی شاید به خیرت نبوده چیزی که میخواستی

ببین

تا زمانی که از خودش نخوای 

اگر تماااام مشکلاتت حل بشه و ....

باز هم هیچوقت نخواهی خوشحال بود

و هییچ بنی بشری نمیتونه خوشحالت کنه

اون عاااشق بنده هاشه

روح خودش رو در تو دمیده

غیرررر ممکنه که چیزی به صلاحت باشه و بهت نده

درخواست دوستی پذیرفته نمی شود🙏🏻
راه حلی نداره آخه آهنگ هم نهایتا با هنذفری میتونم گوش کنم لامصب اگر میتونستم یکم گریه کنم اوکی میش ...

اخهی چ بد نمیدونم والا میتونید حرفای استاد هلاکویی و انوشه و از این قبیل گوش بدید. باخدا حرف بزنید نماز خوندن ادم سبک میشه انشاءالله حالت خوووب خوب بشه💞

راه حلی نداره آخه آهنگ هم نهایتا با هنذفری میتونم گوش کنم لامصب اگر میتونستم یکم گریه کنم اوکی میش ...

من حالم ک بده دلم گریه میخواد روضه علی اصغر میخونم برا خودم

خدارو کنارم دستش تو دستم تصور میکنم

یا ایه هایی میفتم ک میگ هواتونو دارم شما میگین بدبختی ولی حکمته

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.