2777
2789

بارداری دومم هست سر دخترمم همین بودم به شدت بزاق دهانم خلط گلو و ترشحات گلو‌ وبینیم زیاد شده.الان هفته ی ۱۷ هستم اصلا بهتر نشدم.امیکرونم گرفتم شرایطم بدتر شده بویایی و‌چشاییم رو از دست دادم کامل وترشحات گلوم بیشتر و‌بدتر شده.دکترم‌میگه این نوع ویار رو‌‌ نمیشه کاریش کرد.خیلی اوضام خرابه همش گرسنه ام هیچ دارویی نمیتونم بخورم.همش سوزش معده دارم.تورو خدا اگه کسی تجربه ی مشابه هم داره راهنمایی کنه

دختر نازنینم شکوفه ی بهاریم نور زندگیم خوش اومدی به دنیای منو بابا

هیچی به این بچه ی تو‌شکمم نمی‌رسه میترسم مشکلی براش پیش بیاد.ضمن اینکه دخترمم شیر خودمو میخوره.دیگه هیچی به این بچه نمی‌رسه.واقعا عصبی و افسرده شدم.حتی نمیتونم صحبت کنم.یا‌ آب بخورم اب هم‌به دهنم‌بد مزه میاد 😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اله جانینان.چه شرایط بدی.گلم زنجفیل بخور یکمم عسل برزز توش بخور.سیرابی هم خیلی خوبه برای ویار.

😭😭😭 امتحان کردم فایده نداشت .ضمن اینکه همینم نمیتونم بخورم.شما فکر کن دمیترون قرص ضد تهوع من اونم میخورم بالا میارم 😢