2777
2789
عنوان

حال این آقا رو چطوری بگیرم؟

364 بازدید | 6 پست

من دیشب با آقایی که از دوستامه داشتم چت میکردم و من امیکرون دارم این آقا هم میدونه دیشب خیلی یهویی برگشت بهم گفت نمیخوایی بخوابی مگه تو مریض نیستی

منم گفتم خوابم نمیاد ولی چون حرکتش بهم برخورد شب بخیر گفتم و دیگه جواب ندادم که نوشته ماست بخور خوابت میگیره و بعدشم شب بخیر گفته حالا به نظرتون چطووری رفتار کنم که هم متوجه بشه بهم برخورده میخوام یجورایی حالش رو بگیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسم میگه نگرانت بوده ولی شیو بیانش اشتباهه بوده😂

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
آدم کینه ای نیستم ولی واقعا رفتارش بهم برخورد خیلی یهویی این رفتار رو کرد

آخه چیزی نگفته ک حالا اینجوری بهتون برخورده

بگذار و بگذر خودتو کم تر عذاب میدی

زیاد تعلیق شدم خواهشا وقتی کم میاری توو بحث مث عقده ای ها ریپ نزن و خودتو ب مظلوم نمایی نزن آدم حالش ب هم میخوره از این رفتار بچه گانه