2777
2789
عنوان

اموزش اسکینکر

| مشاهده متن کامل بحث + 2093 بازدید | 36 پست
عشقه به خدا خواهرم پیشش اموزش دیده عالیه الان درامد خواهرم ماهی پنجاه تومنه قبلا بیکار بودا مربیش کم ...

آره والا منم اومدم ریحانه جونو بقیه معرفیش کنم بگم درجه یکه ک دیدم ظاهرا خیلیا میشناسنش چقدرم مهربونه 

شمارش اینه 09908261691

واسه اونایی که شهرهایه دیگه هستن چی؟

سلام‌.هیچ وقت منتظر فرداو خوشبختی نباش.تو سخترین روزایه زندگیم یه چیزیو یاد گرفتم زندگی دلخوشی هایه کوچیک.من از یه قطره بارون که بخوره به صورتم لذت میبرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره والا منم اومدم ریحانه جونو بقیه معرفیش کنم بگم درجه یکه ک دیدم ظاهرا خیلیا میشناسنش چقدرم مهربون ...

ببین منم اصفهانم 

این خانمو نمیشناسم 

اما کلا ی سری از مربیا زورشون میاد به ادم راهنمایی کنن 

ببین منم اصفهانم  این خانمو نمیشناسم  اما کلا ی سری از مربیا زورشون میاد به ادم راهنمایی ...

اره من خودم رفتم پیش سارا صاحی تو نظر دوره ناخن دیدم الان هیچی بلند نیستم افتضاح بود زورش میومد یه چی به من یاد بده فقط دوازده میلیون پول چاپید ازم

دوتایی اصلا تابلو نیست تبلیغ میکنید

چه تبلیغی خانومی اومدیم بگیم کیا خوبن کیا بدن من که اجیم داره پول پارو میکنه راز موفقیتشو اومدم بگم شاید کسی نیاز داشته باشه کمک کنم بهش شمام اگه نظری داری بده استفاده کنیم