2777
2789

درس ک برم دانشگاه بهونه کرد محیطشو خوشم نمیاد بااینکه اومد خاستگاری قول داد بزاره درسمو ادامه بدم میدونست چقدر تو خانواده ما مهمه تحصیل

حالام که بعد مدت طولانی کارهنری مورد علاقمو پیدا کردم هی مانع تراشی میکنه میدونه من این یه ماه سرم شلوغه همش بریم خونه فلان فلانی بیاد خونه ما

خستم کرده 

احساس میکنم من برای این زندگی خیلی ازخودم و علایقم گذشتم دیگه نمیتونم دیگه نمیتونم

الان دارم زیر پتو گریه میکنم

کاش هیچوقت ازدواج نمیکردم

ازدواج منو خیلی از اونچه باید میشدم عقب انداخت

یه بغضی تو گلومه چندروزه که داره خفم میکنه 

جرم من چیه؟جرمم ازدواجه؟

من نمیخوام با ادمای خاله زنکو چیپ بگردم دلم میخواد وقتمو بزارم پای علاقم پای زندگیم 

توروخدا بگید چکارکنم؟😭😭😭😭

مخالفای جوربه:به جوربه ها پیش پیش میکنه🤣جوربه هارو تو گونی میکنن🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزن دهنش .هارت وپورت کن 

نمیترسه ازت چرا

جنسم از شهریور اسـت ،امّا نطفه ام پیچیده شد پاییز ،غم شبیخون زد بـه دنیایم ،آه از این لشگر خون ریز کاشکی آید کسی، گوید خواب می‌بینی دگربرخیز...

شما از علایقت گذشتی در صورتیکه آقایون اصلا از علایقشون نمیگذرن و کاری که بخوانو انجام میدن

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

شوهرم اصلا نمیفهمه که بخاطر کیا داره زندگیمونو از بین میبره

روز به روز دارم بیشتر به طلاق فکر میکنم😭

جلوش وایسا اگه بچه نداری 

دارم بچه دارم😭

یعنی باورت نمیشه انقدر که این مانع منه بچه داری اذیتم نکرد

از‌ رو‌ سد‌ رد‌ میشم

دلم نمیخواد زندگیمو از دست بدم 

چرا باید بین این دوتا یکیو انتخاب کنم؟گناه من چیه؟

دلم نمیخواد زندگیمو از دست بدم  چرا باید بین این دوتا یکیو انتخاب کنم؟گناه من چیه؟

اصلا‌ انتخاب‌ نکن‌ 

قانعش‌ کن‌ 

بگو‌ من‌ دختریم‌ که‌ میخوام‌ هرروز  پیشرفت‌ کنم‌ 

نمیخوام‌ مثل‌ زنای‌ تک‌ بعدی  اطراف  باشم‌ که‌ دقدقه‌ روزانم‌ شستن‌ چهار  تا‌ ظرف‌ و‌ اتو‌ کشیدن‌ لباسا‌ باشه‌ 

بگو‌ تو‌ ی‌ زن‌ هدفمند‌ و‌ موفق  اتتخاب‌ کردی‌ پس‌ مرد‌ باش‌ 

و‌ پشتش‌ باش‌ حمایتش‌ کن‌ 

دراینده‌ حتی‌ ی‌ مادر  تحصیلکرده‌‌ ی‌ موفق‌ فرزندشم‌ بیشتر‌ روش‌

حساب‌ میکنه‌ و‌ احترامشو‌ داره

چه رفتن‌ ها‌ که‌ می‌ ارزد‌ به‌ ماندن  های  پوشالی💫💛