2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@دختر_نم_نم_باران    خداروشکر شوهرش سلامت برگشت ..امروز هم در کنار هم استوری گذاشته بود..

خودت بودی لینک اینستاشو گذاشتی .گفتن کاربری دومشی😂😂😂

دل شکوندن تاوان سختی داره ،دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست ........💔💔💔💔💔💔💔💔
فقط خدا میدونه .بیشتر دوستان گفتن دروغه 

از کجا فهمیدین مگه چی گف؟؟ آه بابا نمیشه به هیشکی اعتماد کرد چوپان دروغگو شدن یکیم که واقعا میاد دردشون میگه هیشکی باورش نمیشه خیلی کار بدی میکنن دیگه مصیبتم دروغ گفتن داره؟؟ مجازی پز الکی دادن داره؟؟ 

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
از کجا فهمیدین مگه چی گف؟؟ آه بابا نمیشه به هیشکی اعتماد کرد چوپان دروغگو شدن یکیم که واقعا میاد درد ...

بخدا تمام شب تسبیح به دست فقط براش ذکر و صلوات میفرستادم نگو سر هیچ و پوچ بود .خاک به سرمون که چقدر ساده ایم 😅

بخدا تمام شب تسبیح به دست فقط براش ذکر و صلوات میفرستادم نگو سر هیچ و پوچ بود .خاک به سرمون که چقدر ...

نه عزیزم خاک به سر ما نه ما انسان دوستانه رفتار میکنیم وجدان داریم دلسوزیم نسبت به هم نعمون بی تفاوت نیستیم، ما بد نیستیم و مشکلی نداریم، کار اشتباه رو امسال اینجور آدما میکنن که همش دروغ میگن واقعا متاسفم

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
نه عزیزم خاک به سر ما نه ما انسان دوستانه رفتار میکنیم وجدان داریم دلسوزیم نسبت به هم نعمون بی تفاوت ...

اره درسته ماکه گناه نکردیم فقط وظیفه انسانیمونو انجام دادیم .خاک تو سر هرکی دروغ بگه و عقده ای باشه .

اره درسته ماکه گناه نکردیم فقط وظیفه انسانیمونو انجام دادیم .خاک تو سر هرکی دروغ بگه و عقده ای باشه ...

دقیقا ما دلمون پیش خدامون و وجدانمون راحته اونا دروغ میگن و گناه میکنن و اینهمه آدمو نصف شبی به سخره میگیرن