2777
2789

لطفا متمم، مضاف و مضاف الیه

تشخیص، ایهام رو بهم توضیح 

بدید.

و اینکه 

در تست های کنکور چطوری اینا رو

تشخیص بدم و 

درست بزنم؟

پیشاپیش از راهنمایی تون ممنونم

🙏🙏🙏🌹🌹🌹

درخواست دوستی ممنوع

مضاف و مضاف الیه : مثل پل اصفهان ‌. 

تشخیص یعنی جان بخشی 

ایهام یعنی یه کلمه چند تا معنی داره تو نمی دونی شاعر منظورش کدوم معنی هست و غالبا منظور شاعر معنی دور کلمه هست

راه تشخیص ایهام حغظ معانی کلمات پر تکرار کنکور هست که معمولا دانشجویان سر ابهام ریسک نمی کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم متمم که خیلی اسونه یک نقش هست 

بعد از حرف اضافع میاد مث به در از و.. 

مث (از مدرسه ) متممه 

مضاف و مضاف الیع هم هردو اسمن مث موصوف صفت نیست که یکی وصفش کنه

مثلا خانه ی علی هردو اسمه و نشونشم اینه که نمیتونیم بگیم خونه ی علی تر یعنی با تر معنی نمیده

ایهام هم یک ابهام ایجاد میکنه

بازم سوالی بود بپرس عزیزم من پارسال کنکور داشتم♥

الان دانشجوی عربی دانشگاه تهران ام 

راجع به تست های عربی هم سوالی بود بپرس ✨

متمم همیشه بعد از حرف اضافه از به با ...میاد بدون اون معنی جمله کامل نیست 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
مضاف و مضاف الیه : مثل پل اصفهان ‌.  تشخیص یعنی جان بخشی  ایهام یعنی یه کلمه چند تا معنی ...

سلام،زنده باشید

ممنون ازتون ک برای بنده وقت گزاشتید

و تایپ کردید🙏🙏🙏🌹🌹🌹

درخواست دوستی ممنوع

تشخیص هم یه مثال ساده چشم نرگس نگران خواهد شد منظور گل نرگسه باید برای خودت بگی گل نرگس مانند انسان چشم دارد هر چیزی که به اجزای بدن انسان ربط داده بشه میشه تشخیص

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
عزیزم متمم که خیلی اسونه یک نقش هست  بعد از حرف اضافع میاد مث به در از و..  مث (از مدرسه ...

سلام گله من، ممنونم ک برام وقت گزاشتی

چقدر عالی ک دانشجوی دانشگاه تهران هستید

آرزوی موفقیت روزافزون براتون دارم🌹

اگر اجازه میدید و مزاحم نیستم هرموقع سوال

داشتم ازتون بپرسم

اجازه هست؟

درخواست دوستی ممنوع
سلام گله من، ممنونم ک برام وقت گزاشتی چقدر عالی ک دانشجوی دانشگاه تهران هستید آرزوی موفقیت روزافزو ...

آره عزیزم چرا که نه

هروقت پیامتو دیدم قطعا جواب میدم😘

مرسی برا تو هم ارزوی موفقیت دارم

آره عزیزم چرا که نه هروقت پیامتو دیدم قطعا جواب میدم😘 مرسی برا تو هم ارزوی موفقیت دارم

زنده باشی عزیزم 

تمام تلاشمو دارم میکنم  دانشگاه شهید بهشتی 

قبول بشم.... عاشقشم

برام خیلی دعاکن خواهری🙏😍🥺

درخواست دوستی ممنوع
باشه عزیزم تلاش کنی همه چیز شدنیع کنکوری هستی امسال؟  چه رشته ای هدفته

قربونت برم، سالهاست از زمان آخرین کنکورم 

میگزره

هدف اصلی ام تخصصی زبان هست

انسانی هم شرکت کردم

روانشناسی عزیزم 

درخواست دوستی ممنوع