2777
2789
عنوان

ی سوال ؟؟

91 بازدید | 10 پست

داداشم میخواد بره سپاه فقط به زندگی خودش نگاه میکنن که چجوری میگرده و اینجورچیزا یا به ما هم نگاه میکنن .اخه من قصد داشتم برم ترکیه برای چند روز بنظرتون من برم چیزی نمیشه 😪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان بگیم نرو،نمیری؟!

×͜×توفیلم متری 6ونیم قاضی۞ ازنویدمحمدزاده𖨆میپرسه باراول که فرارکردی هم پول داشتی هم آزادبودی چراخلاف رو ول نکــردی؟میگه چشمم 𖠂هنوزسیرنشده بود،سیری چشم𖠂 ㋡خیلی مهمه✔ توزندگی෴ دنبال آدمایဗီူဗီူ سیرباشید𓀟𖢅،سیرازجنس 𓀠مخالف♂️♀️،𓀤سیرازخوشیای موقت،𓀡سیرازپول آدم گشنه⚇ فقط به روحتون آسیب☠︎︎✘☄︎ میزنه💯☑✔

یابگیم برومیری؟!

×͜×توفیلم متری 6ونیم قاضی۞ ازنویدمحمدزاده𖨆میپرسه باراول که فرارکردی هم پول داشتی هم آزادبودی چراخلاف رو ول نکــردی؟میگه چشمم 𖠂هنوزسیرنشده بود،سیری چشم𖠂 ㋡خیلی مهمه✔ توزندگی෴ دنبال آدمایဗီူဗီူ سیرباشید𓀟𖢅،سیرازجنس 𓀠مخالف♂️♀️،𓀤سیرازخوشیای موقت،𓀡سیرازپول آدم گشنه⚇ فقط به روحتون آسیب☠︎︎✘☄︎ میزنه💯☑✔
😅😅چی بگم والا

🤣

برو ترکیه  نگاه کنن مگه چیه فوقش قبولش نمیکنن

😔😔اصن اعصابم خورده یدونه خواهر دارم بزرگتر از منه بعد میگه باید حواستون باشه چجوری میگردید یسری پوتین بلند خرید داداشم خودش اونجوری نیس که بگه مذهبی بگردید گف اگه قبول نشم تخسیر اونه😐😐 اینم شانس ماعه

😔😔اصن اعصابم خورده یدونه خواهر دارم بزرگتر از منه بعد میگه باید حواستون باشه چجوری میگردید یسری پو ...

به درک که قبول نشه 

والا مگه میشه خودتونو به خاطر بقیه محدود کنید. 

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️