2777
2789

میشه همشو بخونید؟باهام درد و دل کنید🥺

چشمام ضعیف شده ...نمره ۲

همش تو فکر چشمامم

همش غصه میخورم...گریه میکنم که چرا چشمام ضعیف شده

اصلا دست خودم نیست همش دارم فکر میکنم به این موضوع و یه لحظه هم از فکرش در نمیام(چون همش جلو چشمامه)

به هر دکتری اینا رو میگم میخنده میگه خیلیا رو ۱۲ هست نمره چشمشون عین خیالشون نیست بعد تو برا ۲ گریه میکنی؟

ولی دست خودم نیست احساس میکنم واقعا یه دیوونه شدم🙂🙂🙂🙂🙂

عینک و لنز هم اصلا حالمو بدتر میکنه😢بدتر میرم تو فکر

یعنی همه کسایی که چشماشون ضعیفه مثل منن یا من انقد حساسم؟

دکتر گفته ۲۱ سالگی میتونم عمل کنم یعنی ۳ سال دیگه😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گریه نکن فدات شم چیزی که نیس🥺❤️

به‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن! #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م...!             من ت‍‌و ق‍‌ب‍‌ر:ل‍‌ن‍‌ت‍‌ی‍‌! ه‍‌ن‍‌دزف‍‌ری‍‌م‍‌و جا گ‍‌ذاش‍‌ت‍‌م‍‌♬:))                                  

گرمی بخور سردی نخور سرمه بزن به چشمات و چشم رو با عرق رازیانه بشور و آب هویج ناشتا بخور

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         

عزیزم گریه میکنی شماره چشمت بالاتر میره فقط عینک بزن من خودم ۱۵ سالگی شماره چشمم ۲ یکی بود اون یکی ۷۵ ولی عینک زدم موقعه مطالعه ایما الان شده ۳ اون یکی ۱  و ۷۵ خیلی واسم مهم نیستت ترجیح میدم خیلی جزعیاتو نبینم 

نگران نباش الکیم اینقدم گریه نکن...

نوه‌ی‌ عمه بابام نمره ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌۱۲هست 

نه عینک میزنه ن اینقدع نگرانه..

تازه میگ ب چپم ک نمرم۱۲هست😐🧑‍🦯

چشماتم ب زودی خوب میشه...

' 𝖲𝖺𝗆𝖾 𝗌𝗁𝗂𝗍 , 𝖽𝗂𝖿𝖿𝖾𝗋𝖾𝗇𝗍 𝖽𝖺𝗒𝗌

فداتشم مهربون🥺❤

🥺❤️

اصن میدونی آدمای عینکی دوبار قشنگن😍ی بار با عینک ی بار بی عینک😍❤️

به‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن! #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م...!             من ت‍‌و ق‍‌ب‍‌ر:ل‍‌ن‍‌ت‍‌ی‍‌! ه‍‌ن‍‌دزف‍‌ری‍‌م‍‌و جا گ‍‌ذاش‍‌ت‍‌م‍‌♬:))                                  
😐😂شعری نوشتی یه قسمتیش

آره راست میگی😂😅

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         
عزیزم گریه میکنی شماره چشمت بالاتر میره فقط عینک بزن من خودم ۱۵ سالگی شماره چشمم ۲ یکی بود اون یکی ۷ ...

نمیتونم عینک بزنم خیلی سخته

یه چیز خیلی اضافیه برام🥺

تازه بهم عینکم نمیاد

دکتر علتش بهتون نگفته عزیزم ؟ 

ولی استرس و ناراحتی خوب نیست اصلا این وضعیت تشدید میکنه بهتره آرامش خودتون حفظ کنید. 

بعد از شکست افسردگی، وسواس، اضطراب اجتماعی و شخصیت مرزی یاد گرفتم خودم دوست داشته باشم و اعتماد به نفس و خودباوری فراموش نکنم زندگی من از کودکیم میدان جنگ و ناامیدی و ترس و غم بود من بارها خواستم بهش پایان بدم ولی الان می بینید که زندم و تسلیم نشدم و دارم برای اهدافم می جنگم الان شاید از خودتون بپرسید چرا این حرفارو بهتون میگم خواستم بدونید روزای سخت بالاخره تموم میشه ولی تو ثابت کن خیلی قوی تر از اون چیزی هستی که فکر می کنن میدونم الان شاید داری گریه میکنی، مریض شدی، اعصاب نداری، تحقیرت کردن، به اجبار مجبور شدی کارایی که نمی خواستی انجام بدی شاید بهت تعرض شده یا... فرقی نداره من بهت این تضمین میدم اگه خودت بخوای و ابعاد وجودت بشناسی و همت کنی میتونی همه چیز تغییر بدی فقط ذهنت باز کن و از قدرتی که داری استفاده کن نترس جسارت به خرج بده.