2777
2789
عنوان

راه افتادن کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 16793 بازدید | 43 پست
اسی بالای مچشو بگیر از پشت تکیه بده به خودت راه بره.مدام تو خونه دستاشو بگیرین راه برع.من برا پسرم و ...

اتفاقا خیلی دوس داره همش میگه ت ت ینی تاتی از بغل منم تا بغل باباش می‌ره چند قدم ولی تند می‌ره خودشو پرت می‌کنه بغلمون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم پسر من 15 ماهش تموم شده بود تازه راه افتاده بود خیلی زمین اینا میخورد دیگه تا 17 ماهگی کا ...

دختر من الان دقیقا ۱۵ ماهشه دوهفتس درحد پنج شش قدم راه میره میفته هنوز کامل راه نیفتاده یعنی تاعید راه نمیفته؟😥

دختر من الان دقیقا ۱۵ ماهشه دوهفتس درحد پنج شش قدم راه میره میفته هنوز کامل راه نیفتاده یعنی تاعید ر ...

سلام عزیزم بچه تون چند ماهگی کامل راه افتاد؟

بچه من ۱۳ماهشه داره سعی می‌کنه ولی نمیتونه فقط از مبل میگیره بلند میشه.نگرانم.البته بگم دخترم تو ۱۲ماهگی تازه چهار دست و پا رفت.

سلام عزیزم بچه تون چند ماهگی کامل راه افتاد؟بچه من ۱۳ماهشه داره سعی می‌کنه ولی نمیتونه فقط از مبل می ...

سلام عزیزم اصلا نگران نباش دختر منم ۱۱ ماهگی تازه ۴ دست وپا رفت ۱۵ ماهگی کم کم شروع کرد راه بره مستقل ولی تند تند میفتاد ۱۶ ماهگی دیکه کامل ومسلط راه رفت

ممنون خیر ببینی عزیزم.خوشحال شدم

فدات عزیزم دختر منم ۱۳ ماهگی اصلا نمیتونس بدون کمک مبل پابشه ۱۴ ماه ونیم یهو دیدیم خودش از وسط اتاق بلند شد ایستاد وهفته بعدش شروع کرد چند قدم هم برمی داشت 

من از دکتر هم پرسیدم گفت طبیعیه