2777
2789
عنوان

راه افتادن کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 16788 بازدید | 43 پست
بخدا واقعیته، مخ منو خوردن هی میگن دندون در نیاورد، به همشون گفتم دندون در نمیاره میخوام برم مصنوعی ...

واقعا همینطوره. مردم همیشه حرف دارن برای گفتن. خدا عاقبتمونو بخیر کنه 

چرا نگرانی؟! فکر میکنی راه نمیره؟! خب حالا یکی دوماه زود و دیر چی میشه؟ جایزه میدن؟ ول کن دختر، س ...

اخه میدونی چیه همش میترسم از پشت با سر بیوفته. انگار کمرش یوقت به عقب هم خم میشه میترسم بیوفته با سر از پشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه میدونی چیه همش میترسم از پشت با سر بیوفته. انگار کمرش یوقت به عقب هم خم میشه میترسم بیوفته با سر ...

البته الان خیلی به نسبت همین یک ماه پیش بهتره ها. ولی هنوزم انگار یوقتایی لق میزنه به سمت عقب. خودش از در و دیوار میگیره راه می‌ره یه دستی هم راه می‌ره ولی تا ول می‌کنه جایی رو میشینه

اخه میدونی چیه همش میترسم از پشت با سر بیوفته. انگار کمرش یوقت به عقب هم خم میشه میترسم بیوفته با سر ...

هیچی نمیشه ، ببین دختر من تازه وسایلو نیگرفت راه میرفت ، زیرش کلا تشک و پتو و بالش گذاشته بودم، میافتادم رو اونا میافتاد

از این بالشتیا هم دارن عین کیف بند داره پشت سر بالشت داره با پشت کمر، از اونا بگیر

با ابله بحث نمیکنم

البته الان خیلی به نسبت همین یک ماه پیش بهتره ها. ولی هنوزم انگار یوقتایی لق میزنه به سمت عقب. خودش ...

نهایت دو سه هفته دیگه بدون کمک راه میره، خودش چند بار میفته پا میشه، ترسش میریزه  اصلا نگران نباش، هر هفته یه چیز جدید کشف میکنن

با ابله بحث نمیکنم

نهایت دو سه هفته دیگه بدون کمک راه میره، خودش چند بار میفته پا میشه، ترسش میریزه  اصلا نگران نب ...

بعضی بچه ها دیدم به جلو میوفتن رو دستاشون میوفتن سریع خودشونو جم میکنن ولی میترسم از عقب بیوفته نمی‌دونم چرا همچین فکری دارم

بعضی بچه ها دیدم به جلو میوفتن رو دستاشون میوفتن سریع خودشونو جم میکنن ولی میترسم از عقب بیوفته نمی‌ ...

نترس بخدا هیچی نمیشه، دختر من ۵۰۰ بار افتاده، خونه رو تشک و پتو بچین بالش بزار، نگران نباش، بخدا دو ،۳ هفته ست

تا ۵ بار زمین نخوره که یاد نمیگیره

با ابله بحث نمیکنم

کف خونه پهن کن، خونه ما تو اون دو هفته عین بازار شام بود کف خونه هرچی پتو تشک بالشت داشتم پهن کرده بودم  لبه های تیزو مشما ضربه گیر با چسب زده بودم

الانم راه افتاده فضولی میکنه، در کمد و کشو و کابینتها همش یا چسب زدم یا با نخ شیرینی بستم، هی میره باز میکنه

با ابله بحث نمیکنم

پسر منم یسره تو کابینتاس 

کنجکاون دیگه واسشون جالبه چیزای جدید کشف کنن، دکتر هلاکویی میگه تا دو سالگی هر چی خواست اگه براش خطر نداره بدین بهش ازش نگیرین، باید دنیای اطرافشو بشناسه

با ابله بحث نمیکنم