2777
2789
عنوان

راه افتادن کودک

16788 بازدید | 43 پست

سلام دوستان میشه تجربه های خودتونو بگین. پسر من ۱۴ ماه و ۱۶ روزشه ولی می‌ترسه راه بره مستقل. مثلا اگه لباسش یا با انگشت دستشو گرفته باشم راه می‌ره ولی تا ول میکنم میشینه کی خودش راه میره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا نگرفتمش، خودش اول مبل و وسایلو گرفت با کمک اونا راه رفت، بعد ول کرد چند قدم رفت، یه هفته بعدم خودش کامل راه رفت

اصلا باهاش کار نکردم که راه بره

با ابله بحث نمیکنم

وزنش خوبه؟ نشستن و ۴ دست و پا رو زود یاد گرفت یا اونم یکم با تاخیر؟

وزنش که یه چند ماهیه خوب وزن نمیگیره چون خوب غذا نمیخوره به شدت بد غذاس. الان ۱۰۵۰۰ ایناس حدودا. پنج ماهش بود غلت زد. ۷ ماهگی سینه خیز. آخرای نه ماهگی چهاردست و پا. دکترم میگه تا ۱۸ ماهگی طبیعیه. آزمایشم تازه گرفتم ازش همه چیزش نرمال بود. کلسیم و ویتامین و تیرویید اینا

وزنش که یه چند ماهیه خوب وزن نمیگیره چون خوب غذا نمیخوره به شدت بد غذاس. الان ۱۰۵۰۰ ایناس حدودا. پنج ...

ببین کلا پسر یکم دیرتر راه میفته، اگه همه چیزش نرماله سخت نگیر، خودش راه میفته، نهایت یه ماه دیگه کلا بدون کمک میره

با ابله بحث نمیکنم

ببین زیاد بهش گیر نده خودتم حرص نخور خودشون به وقتش همه کار میکنن، به حرف اطرافیانم محل نده

میترسم تا عیدم راه نره بعد اطرافیان چیزی بگن. از همه جا میگیره راه می‌ره در و دیوار. یه دستی راه می‌ره. وسط اتاق خودش بلند میشه وامیسته بدون اینکه از جایی بگیره. یه چند قدمم می‌ره دوباره میشینه چهاردست و پا میره

ببین دختر من زود چهار دست و پا رفت زود نشست زودم راه رفت الان یه سالشه ولی هنوز دندون در نیاورده، هر بچه ای یه جوره، سالم باشه حالا دوماه دیرتر زودتر، مسابقه نیستش که، خودتم حرص نخور نگرانم نباش، به وقتش همه کار میکنه

با ابله بحث نمیکنم

ممنون امیدوارم

چرا نگرانی؟! فکر میکنی راه نمیره؟!

خب حالا یکی دوماه زود و دیر چی میشه؟

جایزه میدن؟

ول کن دختر، سره این چیزا حرص نخور، اصلا مهم نیست

اگه بخاطر حرف مردم نگرانی  ببخشید دهنشون همش بازه، اول میگن چرا نمیشینه بعد میگن چرا چهار دست و پا نمیره، چرا دندون در نمیاره، چرا از شیر نمیگیری چرا پوشک میکنی هنوز، هنوز پستونک میخوره؟!

ببین همش دهنشون بازه

خب حالا یکی دوماه  دیرتر بشه واقعا چه ایرادی داره؟

اونایی که زودتر شدن چه مدالی گرفتن؟!

میلینی اصلا ارزش نداره این روزای شیرینو با این حرفای بیخود با نگرانی بگذرونی

چشم بزاری میره مدرسه، بزرگ میشه ، مردی میشه میاد میگه زن میخوام!😂

با ابله بحث نمیکنم

ممنون از دلگرمیت

بخدا واقعیته، مخ منو خوردن هی میگن دندون در نیاورد، به همشون گفتم دندون در نمیاره میخوام برم مصنوعی بخر بزارم براش خیالتون راحت شه از نگرانی در بیاین😂😂😂

با ابله بحث نمیکنم